Hyvinvointi Yritysuutiset

Uusi klinikka aukeaa junakadulla

ISS klinikan julkisivu on näyttävästi junakadulla. Lääkäreiden lisäksi klinikalla sinua palvelevat sairaanhoitaja Mari Tuominen (vas.), Minttu Bickerton ja Carla Rajala.

Intermedical Suarez Saavedra (ISS) avaa tiistaina 3.11. uuden lääkäriklinikan Fuengirolaan. Klinikka sijaitsee Los Bolichesin alueella osoitteessa Calle Santa Rosa 20, sisäänkäynti on näkyvästi ”junakadun” puolella.

 

-Halusimme tuoda klinikkamme sinne missä suomalaiset luontevasti liikkuvat. Olemme toimineet jo pitkään kotikäyntien muodossa, mutta nyt tuomme paljon lisäpalveluja myös klinikallemme. Lääkäreiden ja hoitajien kotikäynnit ovat toki edelleen toimintamme ydin ja perusta, Minttu Bickerton ISS:ltä kertoo.

Uudella klinikalla tulee jatkossa olemaan ympärivuorokautinen päivystys niin lääkäri- kuin ambulanssipalvelujen osalta. Tämänhetkinen tilanne huomioon ottaen toiminta aloitetaan hieman pienemmillä resursseilla.

-Tällä hetkellä Aurinkorannikolla on sen verran vähän ihmisiä, että ihan täysipäiväistä klinikan aukioloa emme vielä aloita. Vastaanotossamme työskentelevä Carla Rajala on paikalla arkisin klo 10-14 ja silloin myös lääkärinpalvelut ovat saatavissa suoraan klinikaltamme. Sairaanhoitaja Mari Tuominen on myös paikalla klinikalla muutaman kerran viikossa.

ISS klinikalla onnistuu myös koronatestin ottaminen.

-Olemme saaneet käyttöömme PCR pikatestin. Sen tuloksen saaminen kestää 10 minuuttia. Sen voi käydä ottamassa vaikkapa edellisenä päivänä, kun on lähdössä Suomeen. Testin hinta on meillä 105 euroa-

Monipuolista terveyspalvelua

Uutuuttaan kiiltävällä klinikalla on useita hoitohuoneita ja jopa pieni kahden hengen sairaalaosasto.

-Varsinaista yösairaalatoimintaa klinikalla ei ole tarkoitus harjoittaa, mutta mikäli potilas tuntee olonsa heikoksi tai lääkärimme arvioivat, että hänen olisi hyvä olla yö tarkkailussa, meiltä löytyy kaksi vuodepaikkaa.

ISS klinikalle voi päivystysaikoina mennä keskustelemaan kaikenlaisista terveysvaivoista.

-Teemme läheistä yhteistyötä Quiron Salud Malagan sairaalan kanssa. Heidän repertuaaristaan löytyy kaikki erikoissairaanhoitoa myöten. Lääkärimme kirjoittavat tarvittaessa lähetteen Quironiin ja silloin potilas pääsee kätevästi kaikkien jonojen ohi.

Tärkein yhteydenottokanava ISS -klinikalle on puhelin. Minttu Bickerton hankki suomalaisia asiakkaita varten suomalaisen puhelinnumeron, mihin on helppo soittaa.

-Minulle voi soittaa kaikista terveyteen liittyvistä asioista. Aina ei tarvitse olla mikään suuri hätä tai katastrofitilanne käsillä. Jos minä en osaa neuvoa, osaan varmasti ohjata puhelun sellaiselle henkilölle, jolta apu löytyy. Minut saa käytännössä aina kiinni numerosta +358 45 320 2655.

ISS toimii kaikkien säännösten mukaan vastuullisesti myös korona pandemian aikana. ISS hyväksyy kaikkien merkittävimpien yhtiöiden matkavakuutukset, joten sellaisen ollessa voimassa hoitojen yhteydessä ei tarvitse käyttää lainkaan rahaa.

-Pitäkää toisistanne ja itsestänne huolta nyt pandemian aikana. Noudatetaan mahdollisimman tarkasti viranomaisohjeita, sillä me selviämme kaikki kohti parempaa huomista, Bickerton tsemppaa ihmisiä.

Mitä pidit jutusta?
+1
197
+1
9
+1
3
+1
4
+1
1
+1
2

Kolumnit

Vesa Uusi-Kilponen

Saanut?

  Itselleni on aina sana saanut, merkinnyt positiivista tapahtumaa. Saanut ison...
Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Kumpi voittaa jääkiekon Suomen mestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa