Lukuaika: Fuengirola LIONS rullasi runkosarjan voittoon

Fuengirola LIONS rullasi runkosarjan voittoon

Rullakiekon Liga Challengen runkosarja pelattiin päätökseen viime viikonloppuna. Fuengirola LIONS lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Fuengirola LIONS pelasi voitokkaan runkosarjan Liga Challengessa.

Espanjan kolmanneksi korkein kansallinen sarjataso rullakiekossa on tälle kaudelle uutena lanseerattu Liga Challenge. Sen runkosarja pelattiin päätökseen viime lauantaina 20.4. Valencian Mislatassa ja Baskimaan Vitoriassa.

Fuengirola LIONS matkasi omaan päätösturnaukseensa Mislataan, Valenciaan. Siellä vastaan asettui ensimmäisessä ottelussa Al-Andalus. Ottelu päättyi leijonien hyväksi näytöstyyliin, maalein 11-1.

Seuraavaksi LIONS kohtasi Gelves Gorillasin. Tällä kertaa taisto oli tasaisempi, mutta voittajasta ei silti jäänyt epäselvyyttä, kun LIONS haki voiton maalein 5-0.

Turnauksen päätösotteluksi oli merkitty LIONSin ja Granada Grizzliesin välinen kamppailu. Sarjan hännän huippuihin lukeutuvat granadalaiset eivät kuitenkaan syystä tai toisesta saaneet joukkuetta jalkeille koko turnaukseen, joten ottelua ei pelattu.

- Mainos -

Tilastoihin ottelu merkataan LIONSin voitoksi, mutta joukkueenjohtaja Jari Nyman harmitteli silti, ettei ottelua päästy pelaamaan.

– Siinä pelissä oltaisiin varmasti tehty paljon maaleja ja Teemu (Rastas) olisi voittanut sekä maali että pistepörssit, Nyman totesi.

Vaikka viimeisen ottelun todennäköinen maali-ilottelu jäikin nyt siis näkemättä, sijoittui Fuengirola LIONSin pisterohmu rastas silti pörsseissä varsin mukavasti. Maalipörssissä rastas jakoi kärkipaikan 17 tehdyllä maalilla ja pistepörssissä hän sijoittui toiseksi, yhteensä 25 pisteellä.

Teemu Rastas oli yleinen vieras vastustajan maalilla. (Kuva: Esko Pamppunen)

Seuraavaksi Liga Challengessa on pieni tauko, kunnes playoffit pelataan kesäkuun alussa. Playoff-turnauksen pelipaikka on vielä auki, mutta Nyman kertoo, että turnaus yritetään saada Fuengirolaan.

Liga Challenge pelataan Espanjan luisteluliiton (Real Federación de Patinaje) alaisuudessa. Sarja korvaa aiemmin Liga Stilmat nimellä pelatun sarjan. Kyseessä on Espanjan kolmanneksi korkein kansallinen sarjataso.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *