Lukuaika: Hanna, 32, on Centron puodin uusi kauppias: ”Valikoima kasvaa entisestään”

Hanna, 32, on Centron puodin uusi kauppias: ”Valikoima kasvaa entisestään”

Hanna Jääskeläinen aikoo tuoda naisen silmää Fuengirolan suosittuun Suomi-kauppaan.

Antti Pekkarinen
Antti Pekkarinen
2 min lukuaika
Hanna Jääskeläinen on kotoisin Savonlinnasta. Hän aloittaa nyt Centro Finlandiassa Fuengirolassa sijaitsevan Centron puodin kauppiaana. Hanna. Kaupan aikoinaan perustanut Maya Kallio (kuvassa taustalla) on auttanut Jääskeläistä alkuun.

Fuengirolan suomalaisalueen ytimessä, Los Bolichesin Centro Finlandiassa sijaitseva suosittu Centron puoti on saanut uuden kauppiaan. Suomalaisruokia ja -tuotteita myyvä kauppa tuli myyntiin, kun edellinen kauppias Juha Laine sai huhtikuun alussa vakavan sairaskohtauksen.

Puodin vetovastuun otti nyt Hanna Jääskeläinen, 32.

– Aika nopeasti kaikki tapahtui, nyt olen täynnä intoa puodin kehittämiseen, Hanna kertoo.

– Olin äitini kanssa kahvilla, kun luin uutisen Fuengirola.fi-lehdestä. Innostuin heti ajatuksesta ja vanhempani patistivat soittamaan saman tien asian tiimoilta.

- Mainos -

Hanna kertoo, että Maya Kallio hoiti kaupan myyntiä eikä asiassa mennyt viikkoakaan, kun kaikki yksityiskohdat oli saatu sovittua. Jääskeläinen aikoo itse olla kauppiaana paikalla jatkuvasti. Hänen poikaystävänsä toki auttaa kuormien purkamisessa ja saattaa hänet joskus nähdä kassallakin.

Tuotevalikoima kasvaa

Jääskeläisen suunnitelmiin kuuluu myös pienten uudistusten tekeminen kauppaan.

– Tuotevalikoima kasvaa merkittävästi entisestään. Otan hyllyille vegaanisia tuotteita, gluteenittomia vaihtoehtoja ja muita sellaisia, joita asiakkaat nykyään jatkuvasti kyselevät, Hanna listaa.

– Kaikki Suomiherkut totta kai säilyvät ja niitäkin lisätään sitä mukaa, kun asiakkaat niitä pyytävät. Myös laaja kirjo luontaistuotteita pysyy edelleen hyllyissä.

”Tuon vähän naisen silmää kauppaan”Hanna Jääskeläinen

Pieniä sisustuksellisia uudistuksiakin on luvassa.

– Ajattelin tuoda kauppaan vähän naisen silmää. Laittelen kaikkia pieniä nättejä sisustuselementtejä ja kukatkin tuovat aina kivaa tunnelmaa. 

Hanna Jääskeläinen esittelee itsensä ja Centron puodin videolla.

Reilut 6 vuotta Espanjassa

Hanna Jääskeläinen on asunut Aurinkorannikolla jo reilut kuusi vuotta. Hän on työskennellyt monissa call centereissä tehden erilaisia töitä.

– Alun perin tulin tänne työpaikkailmoituksen perässä katsomaan, millaista elämä täällä on. Ihastuin lähes välittömästi. Tammikuussa hankin omistusasunnon Cabopinon alueelta, eli olen päättänyt jäädä tänne pysyvästi.

- Mainos -

Jääskeläinen on Savonlinnasta kotoisin oleva yrittäjäperheen tytär. Haaveet ja ajatukset omasta yrityksestä ovat olleet jatkuvasti mielessä, ja nyt ajoitus osui kohdalleen, sillä hän lopetti työt Intrumilla vuoden vaihteeseen.

– Olen käynyt usein Centron puodissa asiakkaana, ja se on aina viehättänyt minua. Kauppa on juuri sopivan kokoinen, siitä on hyvä aloittaa yrittäjän ura. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat moikkaamaan minua puotiin ja katsomaan mitä uutuuksia on tarjolla.

Jaa tämä artikkeli
2 kommenttia
  • Ihanaa, käyn aina silloin tällöin Centropuodissa, sillä olen Mayan äidin pitkäaikainen tuttu Salon seudulta.
    Toivon vilpittömästi onnea, että Puoti pitää pintansa jatkossakin ❣️

  • Onnea uudelle yrittäjälle. Varmasti pärjäät jos jaksat mainostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *