Viihde

Pepe Willberg uudelleen Kukon lavalla

Lauluja vuosien varrelta. Isoja hittejä ja tuntemattomampia helmiä.

Moni Aurinkorannikon suomalainen on harmitellut, ettei päässyt tammikuun lopulla Pepe Willbergin keikalle Kukkoon. Yleisön pyynnöstä Willberg esiintyy uudemman kerran Kukossa tämän viikon lauantaina.

 

Pepe Willberg esiintyi pari viikkoa sitten Kukossa. Tunnelma oli upea. Pepe esiintyi paljaimmillaan vain akustisen kitaran säestyksellä. Pepen upean äänen kaikki tuntevat, mutta hänen kitaristintaitonsa ovat monelta jääneet varjoon. Kun mies säestää itseään, hän ei rämpytä kitaraansa. Jokainen sointu, jokainen ääni on harkittu ja ne palvelevat kokonaisuutta ja tunnelmaa. Pepe ja kitara on yhdistelmä, jossa yhdistyy kokemus, ammattitaito ja tunne. Nämä ovat niitä harvinaisia keikkoja, joita ei kannata jättää väliin.

Pepe Willbergin intiimi esitys vangitsee kuulijansa.

Willberg esiintyy uudelleen Kukossa lauantaina 6.2. klo 15. Formaatti on sama, mies ja kitara sekä lauluja pitkän uran varrelta. Willbergillä on paljon kerrottavaa myös pitkäaikaisesta soittokumppanistaan ja ystävästään Pave Maijasesta.

Hanki lippusi ennakkoon. Voit varata paikkasi soittamalla numeroon +34 646 111 203 tai lähetä viesti osoitteeseen [email protected] . Saat ohjeet maksamisesta ja muista käytännön asioista. Toivottavasti matkustusrajoitteet hellittävät ensi viikolla, jotta ihmiset Mijasista, Benalmádenasta ja muista lähikunnista pääsevät nauttimaan hienosta iltapäivästä.

Tässä linkki raporttiin Pepen keikalta 23.1.

https://fuengirola.fi/pepe-willberg-herkkana-muisteli-ystavaansa-pave-maijasta/

Mitä pidit jutusta?
+1
53
+1
7
+1
5
+1
4
+1
2
+1
8

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa