Koronaseuranta Uutiset

Fuengirola.fi nettilukeminen moninkertaistui – koronavirus kiinnostaa

Koronavirus on lisännyt ihmisten tiedonnälkää. Uutisia virustilanteen uusimmista käänteistä on fuengirola.fi sivustolta luettu ennätyksellisen paljon. Maaliskuussa vierailuja sivustolla oli karvan verran vajaat 600.000. Google Analyticsin tarkka luku vierailujen määrästä oli 598.271.

 

Vierailujen määrä on moninkertainen aiempiin kuukausiin nähden. Kasvua helmikuun lukemista oli peräti 295 prosenttia. Sivuston lukeminen on uudistuksen jälkeen viime syksystä alkaen kasvanut merkittävästi. Kun maaliskuun lukuja vertaa vuoden takaiseen, kasvua on hillittömät 808 prosenttia.

Maaliskuu on ollut poikkeuksellista aikaa kaikella tapaa. Edellä mainitun suuruiset kasvuluvut selittyvät ainakin osin sillä. Toisaalta kasvukäyrä on ollut selkeä ja on oletettavaa, että poikkeuksellisen tilanteen jälkeenkin lukijamäärä jää huomattavan korkealle tasolle. Yhä useampi ihminen Suomessa on kiinnostunut Espanjan Aurinkorannikon asioista, Fuengirola.fi -sivusto on vahvistanut asemaansa alueen tärkeimpänä tiedotusvälineenä.

-Kun koronavirus alkoi aktualisoitua Espanjassa, keskitimme suuren osan resursseistamme koronauutisointiin. Perustimme 12.3. sivustollemme Koronaseuranta -osion, johon olemme keskitetysti keränneet kaikki aiheeseen liittyvät uutiset. Panostaminen tärkeään teemaan on kannattanut, ihmiset ovat saaneet ajantasaisia uutisia asiasta, joka kiinnostaa. Palaute on ollut positiivista ja nuo lukijamäärät kertovat omaa viestiään asian tärkeydestä. Toivottavasti uutisoinnista on ollut lukijoillemme apua myös karanteeniarjen jäsentämisessä. Toki olemme ohessa uutisoineet ja kirjoittaneet muistakin Aurinkorannikkoa koskevista asioista, kertoo päätoimittaja Antti Pekkarinen.

Kolme luetuinta maaliskuussa julkaistua juttua Fuengirola.fi -sivustolla olivat:

1. Kuolemantapaus Málagan lennolla
Finnairin Málagasta Helsinkiin matkalla ollut kone joutui laskeutumaan Madridiin sairaskohtauksen aiheuttaman kuolemantapauksen johdosta.
https://fuengirola.fi/mahdollinen-kuolemantapaus-malagan-lennolla/

2. Lähes kaikki kiinni Aurinkorannikolla
Lauantaina 14.3. Andalusian maakuntahallinto ilmoitti maan keskushallinnon määräyksistä, joiden varjolla suuri osa liiketoiminnasta alueella hiljeni sunnuntaina.
https://fuengirola.fi/lahes-kaikki-kiinni-aurinkorannikolla/

3. Pandemia jyllää nyt myös Andalusiassa
Tässä jutussa oli kerätty yhteen koronaviruksen vaikutukset paikallisesti 12.3. asti. Viikon uutiskooste on ollut joka viikko varsin luettu juttu.

https://fuengirola.fi/koronavirus-pandemia-jyllaa-nyt-myos-aurinkorannikolla/

Mitä pidit jutusta?
+1
75
+1
4
+1
0
+1
2
+1
1
+1
1

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Mitä grillaat mieluiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa