Uutiset

Kuolemantapaus Málagan lennolla

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Suomalaisia matkustajia Madridin kentällä odottamassa lennon jatkumista. Lentoyhtiö on jakanut ruokakuponkeja odottaville, joten aikaa saattaa kulua.

Päivitetty klo 16.49

Málagasta Helsinkiin matkalla ollut Finnairin kone joutui laskeutumaan Madridiin koneessa ilmenneen sairastapauksen vuoksi. Fuengirola.fi -lehden saamien tietojen mukaan kyseessä on kuolemantapaus. Tieto on vielä virallisesti vahvistamaton, mutta koneen kapteeni oli vahvistanut kuoleman matkustajille.

-Koneessa oli lääkäri, joka yritti elvyttää sairastunutta, mutta mikään ei auttanut. Vainaja vietiin ulos portaiden yläpäähän ja siinä poliisi ja lakimiehet kävivät ottamassa valokuvat ja täyttivät asianmukaiset paperit, jotka tällaisissa tapauksissa tulee täyttää, kertoo lennolla ollut matkustaja Kari Taive

Sairaskohtauksen tarkempaa syytä ei ole kerrottu, mutta se ei liity koronaan.

-Me koneessa säikähdimme aluksi, että jos kyse on koronasta, joudumme varmasti jäämään kaikki Madridiin karanteeniin. Meidät kuitenkin vietiin normaalisti bussilla kenttärakennukseen, jossa meille tarjoiltiin ruokaa ja juomaa.

Koneessa olleet matkustajat ovat tällä hetkellä Madridin lentokentällä odottamassa lennon jatkoa Suomeen. Uusi miehistö saapuu Suomesta ja kone pääsee lähtemään Madridista alkuillasta ja sen on arvioitu laskeutuvan Helsinkiin klo 23.35.

-Tunnelma oli aluksi hieman säikähtänyt, mutta nyt odotellaan kaikessa rauhassa. Ikävä tapaus, mutta näitä aina välillä osuu kohdalle, sanoo Taive rauhallisena Madridin lentoasemalta.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa