Yritysuutiset

Cafe Frescon vanhat ja uudet kujeet

Espanjalais-suomalaisvetoinen Cafe Fresco luottaa omaan tekemiseen. (Kuva: Janne Leipijärvi)

Los Bolichesin kirkon lähellä sijaitseva Cafe Fresco sai helmikuun alusta alkaen uudet omistajat.

 

– Viime syksynä meillä syntyi ajatus, että olisi kiva löytää sopivan pieni paikka, jota voisi pitää omalla porukalla, kertoo Heikki Hänninen.

Etsintä päättyi onnellisesti, kun hän puolisonsa Pilarin kanssa kuuli Cafe Frescon Avenida de Los Bolichesin eli bussikadun varrella olevan myynnissä. Toistakymmentä vuotta menestyksellisesti toiminut kahvila innosti pariskunnan heti.

Cafe Fresco on tullut tutuksi maukkaista kahvilatuotteistaan ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Uudet omistajat aikovat pitää kiinni samasta linjasta ja lisätä sopivasti omaa kosketustaan.

– Kaiken keskiössä on oma tekeminen. Tarjoamme käytännössä vain itse tehtyä, tuoretta ruokaa, joka on tehty laadukkaista raaka-aineista. Vaikka toinen omistajista nyt onkin suomalainen, haluamme tarjota tuotteet espanjalaiseen hintatasoon, Hänninen muotoilee.

Aamiaista, lounasta ja iltapalaa

Uuteen omistukseen siirtyneessä Cafe Frescossa on tarjolla aamiaista jo puoli kahdeksasta alkaen.

– Aamiaiseksi meiltä saa melkein mitä haluaa. Perinteistä brittiaamiaista, kevyempää espanjalaista aamupalaa tai vaikka kaurapuuroa, Heikki Hänninen lupaa.

Uudet omistajat haluavat panostaa aiempaa enemmän myös lämpimään ruokaan. Niinpä joka päivä on tarjolla lounas, jossa on sekä pääruoka että keittolounas.

Iltaisin kahvilaravintolasta löytyy vaihtuva tarjonta lämmintä ruokaa ja pikkupurtavaa. Valikoimissa on mm. hampurilaisia ja makkaroita, joita molempia saa sekä perinteisinä että vegaanisina versioina.

Kaiken tämän ohella koko päivän on tarjolla myös croissanteja, patonkeja, sämpylöitä, piirakoita niin täytteillä kuin ilmankin.

Cafe Frescossa onnistuvat myös yksityistilaisuudet.

– Meillä voi iltaisin järjestää esimerkiksi kokouksia, merkkipäiviä ynnä muita tilaisuuksia. Väkeä mahtuu jopa 30 henkilöä, emmekä laskuta tilavuokraa lainkaan. Vain tarjoilut maksavat, Heikki Hänninen vinkkaa.

Cafe Fresco:

  • Avda de Los Boliches 71
  • p. 652 26 60 47
  • [email protected]
  • facebook.com/cafefrescolosboliches71/
  • Avoinna ma-pe 7.30-15.30 ja 18.30-21.30, la-su 8-20

Janne Leipijärvi

Mitä pidit jutusta?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa