Blogi

Salamatkustaja

 

Uusin ylläri kohdalleni sattui vietyäni autoni vuosihuoltoon valtuutettuun huoltamoon. Pissapojasta ei tule vettä, huomautin huoltomiehelle. Kun sitten hain autoni ei edelleenkään sitä vettä tullut. Huoltomies ei edes ollut katsonut mikä oli vialla. Huomautin asiasta, jolloin he uudestaan nostivat auton nosturin nokkaan ja huomasivat rotan jyrsineen vesiputken poikki. Pitää tilata uusi aika korjaukseen he kertoivat. Ei olisi mennyt varttia pidempään jos siinä paikassa olisivat vian korjanneet.

En tilannut uutta aikaa, vaan menin suomalaiseen Timo Tamsin korjaamoon, jossa homma hoitui siinä vartissa. Timon kertoman mukaan tämä tapaus ei ole poikkeus. Useasti hän oli joutunut korjaamaan rottavaurioita autoista, jopa niin että rotta oli konetilassa samaan aikaan piilossa. Siellä sitten se matkusteli paikasta toiseen.

Aika velikultia nämä elukat. Myrkkypusseja vaan konepellin alle, ei siinä muu auta. Erillisiin autotalleihin rotat pääsevät aika helposti tekemään tuhojaan. Kannattakin katsoa mitä siellä säilyttää, meikäläiseltä ne siimahännät ovat tuhonneet golf-bägin ja nyt auton vesiletkun.

Koiramme Valle on ajanut aiemmin tallissamme viihtynet kissat tiehensä ja tilalle onkin sitten tullut rotta, jolle piiloutuminen tavarasekamelskaan on ylen helppoa, Vallen harmiksi.

Vesa Uusi-Kilponen

Mitä pidit jutusta?
+1
11
+1
2
+1
5
+1
1
+1
0
+1
0

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa