Koronaseuranta Uutiset

Perjantaina luvassa lisää rajoituksia

Andalusian presidentti Juanma Moreno vahvisti torstaina puheessaan, että perjantaina asiantuntijoiden kanssa pidettävän kokouksen tuloksena luvassa lienee lisää rajoituksia.

Joulunpyhien jälkeiset koronakäyrät ovat olleet jyrkästi nousevat koko Espanjassa, ja niin myös Andalusian itsehallintoalueella. Andalusian presidentti Juanma Moreno totesi torstaina tiedotustilaisuudessa, että rajoitusten tiukentaminen on ainoita keinoja, joita paikallishallinnoilla on pandemian hillitsemiseksi.

Moreno on useampaan otteeseen esimerkiksi vedonnut Espanjan keskushallintoon, jotta se määräisi ulkonaliikkumiskiellon alkamaan koko maassa klo 21.

Morenolta kysyttiin myös hänen halukkuudestaan turvautua keväällä koettuun täydelliseen ulkonaliikkumiskieltoon. Morenon mukaan se mitään keinoja ei ole täysin suljettu pois, mutta tällä hetkellä Andalusian hallinnolla ei ole suunnitelmissa pyytää keskushallintoa määräämään täyttä ulkonaliikkumiskieltoa.

Päivittäisten tartuntojen määrä Andalusiassa nousi torstaina jo toisena päivänä peräkkäin yli tuhanteen. Ilmaantumisluku nousi Andalusiassa 405:een ja Málagan provinssissa 432:een.

Kaupungeittain Aurinkorannikon tartuntaluvut ovat: Fuengirola 360, Mijas 393, Benalmádena 294, Torremolinos 259, Málaga capital 399 ja Marbella 414.

Mitä pidit jutusta?
+1
55
+1
1
+1
2
+1
2
+1
63
+1
21

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa