Blogi Pääkirjoitukset

Media muutoksessa

Luetko tätä pääkirjoitusta netissä? Jos luet, niin tiedät, että uusimme sivustomme ulkoasun ja sisältötuotannon reilu kuukausi sitten. Jos luet paperilehdestä, mene ihmeessä katsomaan osoitteeseen fuengirola.fi miltä siellä näyttää.

Maailma ja varsinkin mediamaailma muuttuu kovaa vauhtia. Yli 13 vuotta olemme tehneet lehteä ja se on alusta saakka ollut luettavissa myös internetissä. Paperilehdellä on edelleen vankka asema Aurinkorannikon suomalaisyhteisössä. Sen noutaminen ja pikainen selailu on muodostunut monelle yhdeksi viikon mukavista rutiineista.

Kasvu ja suurimmat kehitysaskeleet otetaan kuitenkin sähköisellä puolella. Olemme pyrkineet rakentamaan fuengirola.fi -sivustosta median, joka palvelee mahdollisimman hyvin sekä kuluttajia että ilmoittajia. Uutiset ja artikkelit löytyvät sivustolta nyt helpommin ja mainosbannerit tulevat hyvin näkyviin, kuitenkin niin, etteivät ne hyppää liian ärsyttävästi silmille.

Uudet sivut on otettu hyvin vastaan, vaikkei niitä toistaiseksi ole erityisesti edes markkinoitu. Lukijamäärät ovat kasvaneet valtavasti, lokakuussa tavoitellaan yli sataatuhatta lukijaa. Se on vähintään tuplasti viime vuoden lokakuuhun verrattuna.

Tilastojen seuraaminen on mielenkiintoista puuhaa. Julkaisemme vuoden lopuksi kuluneen vuoden luetuimmat jutut netistä. Nyt jo voi kertoa, että aika yllättävät asiat kiinnostavat ihmisiä.

Mukavia lukuhetkiä paperin ja verkon parissa. Pyrimme olemaan molemmissa kiinnostavia, ajankohtaisia, viihdyttäviä ja totuudenmukaisia.

Pääkirjoitus

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kännissä rattiin

Tällä viikolla julkistettiin tutkimus, jonka mukaan suomalaiset suhtautuvat rattijuopumukseen muihin eurooppalaisiin...
Marjatta Jabe

Muistoja menneestä

Stadilaiset viettivät 10-vuotisjuhliaan. Avajaisissa muistelin omaa nuoruuttani. Vapun jälkeisenä päivänä 1945...

Viikon kysymys

Huolestuttaako rattijuoppojen määrä Espanjan liikenteessä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Varaa saunavuoro: (+34) 646 111 203