Ravintolat

Kastikkeissa Bingin salaisuus

Korianteri on aasialaisen keittiön perusmauste.

Fuengirolan rantakadulla sijaitsee mainio ravintola aasialaisen keittiön ystäville. Bing on jo noin viiden vuoden ajan tarjonnut laadukasta ja maukasta ruokaa, jossa on fuusioitu monia aasialaisia ruokakulttuureja.

Bingin terassille mahtuu ja siinä tarkenee tyyninä iltoina.

Bingin suurin vahvuus on kastikkeissa. Usein aasialaiset ravintolat sortuvat yhteen kastikepohjaan, jota varioidaan mausteilla. Bingissä kaikki kastikkeet tehdään erikseen alusta loppuun saakka, siinä lienee niiden maittavuuden salaisuus.

Rapeaa ankkaa ja herkullista kastiketta.

Esimerkiksi kanavartaiden kanssa tarjottava pähkinäkastike tai rapeaksi paistetun ankan kanssa yhteensopivat chili- tai currykastikkeet ovat vallan mainioita. Lista on monipuolinen, siitä löytyy tulista ja mietoa, tuhtia ja kepeää ruokailtavaa. Jos valittaisiin kaupungin paras kanakeitto, Bingin thai-tyyppinen kana-kookoskeitto olisi voittaja.

 

Bingin terassia on laajennettu entisestään. Hyvillä keleillä terassilla on mukava istua, katto on avattava, joten eteläisen Euroopan tähtitaivastakin pääsee ihailemaan suussa sulavien makujen saattelemana.

Mitä pidit jutusta?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa