Blogi

Kahden kerroksen väkeä

Ei pidä ollenkaan paikkaansa, että korona ei katsoisi uhriaan. Senkään edessä emme ole ihan tasa-arvoisia. On osoittautunut, että köyhemmissä kortteleissa on enemmän virustartuntoja kuin vauraammissa. Espanjassa asutaan ahtaasti ja jopa kolme sukupolvea saman katon alla.

Iltapäivälehdet antavat vaikuttavia lööppejä; Amanda Harkimo on menettänyt luottotietonsa koronan vuoksi, ei löydy töitä ja kulutusluottomaksut jäivät maksamatta. Kauhistutti jo, josko joutuisi myymäan Porschensa. Mutta onneksi välttyi tältä katastrofilta, saa pitää ajoneuvonsa.

Kalle Palander puolestaan vakuuttaa olevansa perikadon partaalla, menot taloistaan ylittävät lapsilisien tulot. Ja onhan niitä menoja; talo Levillä, Torniossa, kartano Virossa ja tila Ranskan Rivieralla. Ei niitten maksamiseen lapsilisät riitä. Kalle kertoo, että vaimo-raukka saa hoitaa hevoset ja lapsien kotikoulun ihan yksikseen. Entäpäs jos Kalle osallistuisi noihin hommiin, kaipa vaimolla olisi helpompaa.

Espanjalainen härkätaistelija, Cayetano Rivera, haluaa valtionapua härkätaistelijoille, kas kun kesän työt ovat menneet pieleen ja miljoonat jäävät tulematta tililleen.

Taloyhtiömme alapuolella oleva rakennus on saanut uutta voimaa, vuosia vuokraamattomat pienet liiketilat ovat saaneet elämää. Saman rakennuksen kolmeen liiketilaan on tullut asukkaita, joita kaiketi kunnon äärioikesito vihaa. He ovat nimittäin vallanneet (okupas) nämä hyödyntämättömät tilat. Mutta kaipa se jotain peilaa, että missä mennään. Yksi kysäisi, josko olisi pieni annos koiranruokaa kumppanilleen. Sai viiden kilon säkin koiramuonaa. Olemme ihan iloisia uusista naapureista, on enemmän porukkaa tervehtiä koiralenkillä ja vaihtaa kuulumisia.

Kimmo Sahlman

Mitä pidit jutusta?
+1
9
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa