Blogi

Kättä persuksille!

 

Nyt on pakko mietiskellä muitakin aiheita kun koronaan liittyviä. Yllätys yllätys, se löytyi oikein Ranskan maalta, tuolta rakkauden ja romantiikan luvatusta maasta.

Harkitsin pitkään sen esiin nostamista, niin pöyristyttävää Ranskan entisen presidentin d’Estaingin käytös oli. Ajatelkaa, tuo yli ysikymppinen herra oli tervehdittäessä laskenut kätösensä vähän alle nelikymppisen toimittajan persauksille, hänen juttukeikallaan. Niin hämilleen tämä neitonen oli mennyt, ettei pystynyt tekemään mitään, kuin vasta kahden vuoden päästä, vaatien pressaa vastuuseen teostaan.

Riski se oli siinäkin, ettei kyseinen käsi olisi ollut jo ristissä rinnan päällä. Mikä katastrofi se olisikaan ollut jos asia olisi haudattu näin pari metriä maan alle, tai poltettu kiirastulessa. Oikeastaan likalla kävi tuuri, kun viime hetkellä pääsi parrasvaloihin tuomalla tämän karmean sukupuolisen ahdistelun esiin. Hän ei varmasti ajatellut yhtään itseään, vaan koko naissukupuolen puolesta oli pohtinut tätä asiaa pari vuotta.

Mitä traumoja hän mahdollisesti onkaan sinä aikana saanut, lukuisia unettomia öitä ja kallonkutistajien lavitsalla makoilua, voi luoja minkäs teit Valéry Giscard d’Estaing, oletko nyt tyytyväinen? En usko Valéryn olevan moksiskaan kyseisestä tempustaan, joka ainoastaan vahvistaa hänen imagoaan ja sokerin suussa sulamista.

Voi vain kuvitella miten vapaa toimittajamme Mika Heikkilä olisi reagoinut, jos vaikka enkkujen kuningatar (90+) olisi hipaissut hänen takalistoaan haastattelun lomassa.

…Jos tapaus olisi ollut nyt, eikä pari vuotta sitten, olisi kummeksittu paljaan käden käyttämistä.

Vesa Uusi-Kilponen

Mitä pidit jutusta?
+1
6
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
3

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa