Koronaseuranta Uutiset

Isompi kone perjantain kotiutuslennolle – lisää paikkoja

Huomenna perjantaina 17.4. lennetään Finnairin ja Ulkoministeriön yhteinen kotiutuslento Málagasta Helsinkiin. Kovan kysysynnän vuoksi Finnair on päättänyt lentää tuon lennon aiottua isommalla koneella. Matkaan lähtee lennoston isoin Airbus A350 -lentokone.

 

Isompi kone tarkoittaa automaattisesti lisää paikkoja. Eli mikäli sinulla on halu lentää huomenna Aurinkorannikolta Suomeen, se on vielä mahdollista.

Finnairin Airbus A350 -koneessa on hulppeat sisätilat. Yleensä tätä konetyyppiä käytetään mannertenvälisillä lennoilla.

Helppo tapa varata lento on laittaa sähköpostia osoitteeseen [email protected] Laita postiin otsikoksi Lento kotiin. Meriatur.com matkatoimistosta ollaan sinuun välittömästi yhteydessä, kun varaus on tehty.
Kirjoita sähköpostiin kaikkien matkustajien nimet kuten ne lukevat passissa. Laita mukaan myös puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Suosi sähköpostia, mikäli et jostain syystä saa sitä lähetettyä, voit soittaa numeroon +34 687 886 745. Puhelinlinjat ovat melko tukossa, eli varmempi tapa on laittaa sähköpostia.

Lisäpaikkoja voit varata myös Finnairin nettisivuilta osoitteessa finnair.com .

Koneessa annetaan infoa siitä, kuinka tulee toimia laskeutumisen jälkeen. Valtio maksaa taksikyydin Helsinki-Vantaan lentokentältä kotiin. Tästäkin käytännöstä kerrotaan yksityiskohdat lennon aikana.

Mitä pidit jutusta?
+1
221
+1
11
+1
2
+1
9
+1
3
+1
31

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa