Viihde

Elävää musiikkia, teatteria ja muuta viihdettä Kukon syksyssä

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Onhan sitä odotettu. Viimein näyttää siltä, että maailma vapautuu ja viihteen estradit avautuvat. Kukon lavalla nähdään syksyn mittaan paljon tuttuja ja paljon uusia tähtiä.

 

Kukon livekausi käynnistyy komeasti perjantaina lokakuun 1. päivä. Tuolloin lavalle nousee kunnioitettu legenda Tuomari Nurmio. Tällä kertaa Nurmiolla on mukanaan myös lyömäsoitintaiteilija dr. Make Hillilä. Luvassa on musiikkia Nurmion tuoreelta hittilevyltä ja sopivasti vanhoja klassikoita.

Jazzin syövereihin päästään heti lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Andalusian Swing Band aloittaa silloin sunnuntaisessionsa. Lokakuun tähtisolistina kuullaan ainakin Antti Sarpilaa, marraskuun jazzsessioihin tulonsa on varmistanut Mirja Mäkelä. Syksyn mittaan tiedotamme muistakin paikalle saapuvista solisteista. ASB:n perusbändin kokoonpano on tuttu Heikki Viinamäki, Diego Suarez ja Ricky Vivar. Muut soittajat vaihtelevat viikoittain.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Andalusian Swing Band aloittaa sunnuntaisessionsa 3.10. Syksyn aikana nähdään useita vierailevia solisteja, ainakin Antti Sarpila ja kenties myös Martin Alvarado.

Reilusti yli 300 keikkaa Kukossa soittanut Seita & Friends aloittaa keskiviikkoklubit 6.10. Ensimmäisessä sessiossa vierailijaksi saapuu Antti Sarpila. Myös Seita & Friendsin kokoonpanossa vierailee syksyn aikana lukuisia soittajia ja solisteja.

Mijasissa asuva Maija Hapuoja aktivoituu syksyn mittaan kolmen erilaisen projektin kanssa. Lokakuun 16. hän esittää Chrisse Johanssonin tekstittämiä lauluja ja lyriikkavetoinen on myös hänen seuraava projektinsa. Marraskuun 5.&6. Hapuoja esittää sanoittajamestari Reino Helismaan sanoittamia lauluja. Lähempänä joulua 11.12. Maija laittaa tonttulakin päähän ja pitää Kukossa joulukonsertin.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Maija Hapuojaa kuullaan ainakin kolmen teeman äärellä Kukon syksyssä.

Muita musiikillisia kohokohtia syksyllä ovat esimerkiksi Päivi Mäkisen, Seppo Tammilehdon sekä Pikkis & Silén bandin esiintymiset lokakuussa. Mikko Alatalo, Mr. Breathless, Gugi Kogljuschin,  ja Tony Montana esiintyvät marraskuussa. Joulukuussa kuullaan Kari Tapion sini-valkoisia säveliä mestarin poikien esittämän sekä rautalankaa Charades -yhtyeen voimin. Myös Pepe Willberg on paikalla joulun alla.

Kukko toimii mainiona estradina myös ravintolateatterille. Syksyllä on tulossa ainakin kaksi merkittävää produktiota Suomesta. Lokakuun lopussa nauretaan Sari Havaksen ja Pauliina Hukkasen Terapian tarpeessa taas näytelmälle ja marraskuussa Maarit Peltoniemi ja Juha Veijonen viihdyttävät Pientä laittoa -nimisen avioliiton moninaisuutta käsittelevän komedian merkeissä.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Sari Havas ja Pauliina Hukkanen viihdyttävät komediallisen teatterin merkeissä.

Edellä oleva lista on alustava, siihen tulee vielä paljon lisäyksiä. Kaikesta tulevasta tiedotamme sitä mukaa, kun esiintyjät varmistuvat. Lippuja tapahtumiin ryhdytään myymään syyskuun puolivälissä. Seuraa ilmoittelua Fuengirola.fi lehdestä ja Kukon fb-sivuilta.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa