Vithas Xanitissa on uusi gastroenterologian tiimi

 

Edistyneimmällä tekniikalla varustettuun tiimiin kuuluu 14 huippuammattilaista, johtajanaan Tri Pedro Roson. Tiimi hoitaa kaikkia maha-suolikanavan sairauksia.

Benalmádenassa sijaitseva Vithas Xanit International Hospital on uudistanut gastroenterologian palvelunsa. Osaston johtoon palvelupäälliköksi on tullut tohtori Pedro Roson. Hänen alaisuudessaan toimii uusi 14-henkinen monialainen asiantuntijatiimi, joka on erikoistunut ruoansulatuskanavan diagnosointiin ja hoitoon.

Uudella yksiköllä on käytössä kaksi endoskopiahuonetta ja integroitu päiväsairaala, jossa käytetään ainutlaatuisia tekoälylaitteita, jotka auttavat tunnistamaan paksusuolen syövän kasvaimia automaattisesti ja älykkäästi. Näin ollen yksikkö voi diagnosoida sairauksia jo varhaisessa vaiheessa.

– Haluamme tarjota potilaillemme maailman edistyneimmät saatavilla olevat endoskooppiset tekniikat sekä parasta saatavilla olevaa tieteellistä näyttöä, kertoo palvelupäällikkö Roson.

– Teemme myös intensiivistä koulutustyötä näiden tekniikoiden käytön laajentamiseksi koko maassa, hän lisää.

Uusi yksikkö tarjoaa kattavaa hoitoa maha-suolikanavan, sapen, haiman ja hepatologisten sairauksien hoidossa. Yleisimmistä tämän osaston käsittelemistä sairauksista voidaan nostaa esiin mm. paksusuolen syöpä, jolla on merkittävä perinnöllisyystekijä.

– Sen havaitsemisessa ja hoidossa on saavutettu merkittäviä edistysaskeleita, jotka ovat olleet sairaalamme potilaiden saatavilla. Tavoitteena on määrittää taudin saamisriski, jotta voidaan kehittää asianmukainen seuranta sen estämiseksi, tohtori Roson kuvailee.

– Meillä on myös korkearesoluutioinen maha-suolikanavan diagnostisten toimenpiteiden yksikkö, joka tekee maha-suolikanavan sairauksien varhaisen ja tarkan diagnoosin myöhempää hoitoa varten käyttämällä viimeisintä teknologiaa ruoansulatuskanavan tutkimiseen, hän jatkaa.

Vithas Xanit International Hospital -sairaalan johtaja Jose Antonio Rodenas haluaa nostaa esiin sen, miten uusi yksikkö kuvastaa sairaalan laajempaa linjausta.

– Tämän uuden osaston perustaminen heijastaa sitä merkitystä jota sairaalaryhmämme pitää innovatiivisten ja tehokkaiden lääketieteellisten tekniikoiden käytöllä, paremman hoidon tarjoamiseksi potilaillemme sekä heidän hyvinvointinsa ja terveytensä edistämiseksi.

Tietoja Vithasista:

Vithas Group koostuu 19 sairaalasta ja 31 lääketieteellisestä ja avustuspalvelusta 13 maakunnassa ympäri Espanjaa. Vithasin palveluksessa on 11.300 ammattilaista, jotka ovat tehneet siitä yhden Espanjan terveydenhuollon edelläkävijöistä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...