Joka seitsemäs andalusialainen on rokotettu

 

Tänään maanantaina, 5. huhtikuuta saapuu Espanjaan 1,2 miljoonan annoksen erä Pfizerin koronarokotetta. Kun tämän päälle lasketaan viime torstaina saapuneet lähes 1,1 miljoonaa annosta AstraZenecan rokotetta, on pääsiäisviikonlopun aikana saatu maahan vajaat 2,3 miljoonaa koronarokoteannosta.

Espanjan terveysministeri Carolina Darias kertoi asiasta ja totesi samalla, että jatkossa rokotteita saadaan viikoittain kiihtyvällä vauhdilla.

Lauantaina 3.4. päivitettyjen tilastojen mukaan Andalusiaan on saapunut 1.648.320 rokoteannosta, mikä on eniten kaikista itsehallintoalueista. Annoksista 1.503.567 eli 91,2% on jo annettu asukkaille. Noin 14% andalusialaisista on saanut vähintään ensimmäisen rokoteannoksen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...