Giossa ja Roostersissa rakkauslauluja ja ruispizzaa

Mikko Kannussaari on komeaääninen laulaja. Hän on viihdyttänyt Trattoria Gion asiakkaita sunnuntai-iltaisin jo useamman viikon ajan. Tänä sunnuntaina hän saa seurakseen Päivi Mäkisen, suuren taiteilijan ja tulkitsijan.

Päivi ja Mikko ovat luvanneet esittää kauniita rakkauslauluja ja toki myös reippaampia ralleja. Kaksikon äänet soivat hienosti yhteen. Päivi tunnetaan varsinkin Edith Piaf -tulkinnoistaan, saattaapa sunnuntaina niitäkin kuulua. Mikon Johnny Cash -tyyppinen matala ääni on vedonnut varsinkin naisasiakkaisiin.

Giossa ja Roostersissa on jo viikon verran saanut uutuusjuomaa, verigreippilonkeroa. Sitä kannattaa maistaa, moni on menettänyt sydämensä. Tällä viikolla listalle nostettiin myös asiakkaiden pyynnöstä ruispohjainen pizza. Taikinaa kokeiltiin moneen otteeseen ja saavutettu tulos on lähes täydellinen. Se on mukavan rapea, maku on sopivan rukiinen, väri pysyy kuitenkin sopivan vaaleana. Ruispizzasta on helppo veikata kevään hittituotetta. Hyvä on myös muistuttaa, että Giosta saa nykyisin sekä pastat että pizzat myös gluteenittomina versioina.

Verigreippilonkero on Helsinki Distelleryn uutuustuote. Rooster´s/Gio on toistaiseksi ainoa paikka Espanjassa, mistä tätä herkkua saa.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Paljonko käytät rahaa joululahjoihin?

View Results

Loading ... Loading ...