Dannylle oma keikka Fugefestiin

Iso D, kotoisammin Danny esiintyy omalla keikallaan Fugefestissä lauantaina 20.10. Esiintyminen osuu hienosti musiikkineuvoksen Viimein ilta -konserttikiertueen aattoon. Suuri kiertue alkaa Hyvinkäältä viikko Fugefestin jälkeen.

Lippuja Fugefestiin on saatavilla vielä Centro Finlandian Infosta. Kannattaa noutaa liput alkuviikosta, jotta varmistaa pääsynsä suurimpaan ulkosuomalaistapahtumaan. Liput voi käydä vaihtamassa rannekkeeseen ennakkoon ravintola Kukossa festariviikon torstaina ja perjantaina. Rannekkeiden kanssa päivystetään torstaina klo 10-17 ja perjantaina 10-16.

Dannyn lisäksi Fugefestillä esiintyvät esimerkiksi Pelle Miljoona Oy, Lea Laven, Jonne Aaron, Lauri Tähkä ja Elastinen. Jari Sillanpää ei esiinny tämän vuoden festarilla.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...