Urheilu

Tutors tuo myös katufutiksen Fuengirolaan

Katufutis näyttää saavan lämpimän vastaanoton, heti ensimmäisellä pelikerralla tämän viikon tiistaina peleillä kävi noin 15-20 pelaajaa.

TUTORSin järjestämä katulätkä on ollut menestys ja nyt sen rinnalle saadaan myös katufutista.

Pandemian aiheuttaman toimintatauon jälkeen Fuengirolan Rosario-puiston viereisellä kentällä on syksystä alkaen pelattu jälleen katulätkää. Tällä hetkellä pelit ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-18.

Periaate on matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus, jossa aktivoidaan yhteisöllistä yhdessäoloa sekä liikunnan ja pelin riemua. Kaikki tarvittavat varusteet tuodaan paikalle TUTORSin toimesta.

TUTORS on syksystä asti järjestänyt katulätkän ohessa myös lapsiparkkitoimintaa klo 16-18, jossa mukana ohjaamassa on ollut vastuuaikuinen sekä nuoria työharjoittelijoita. Lapsen ohjaamisesta on peritty 2 € maksu, joka menee lyhentämättömänä suoraan nuorille avustajille.

Nyt myös futista

Katulätkästä tutuilla toimintaperiaatteilla aloitettiin tällä viikolla samalla kentällä myös katufutiksen pelaaminen. Peliajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 16-18.

Futiksessa pelinohjaajina toimivat Sergei Kusmin ja Chris Bovin. Pelipaikka on siis Rosario-puiston viereinen kenttä. Pallo, maalit ja muut varusteet tuodaan myös futispeleihin paikalle TUTORSin toimesta. Osallistuminen on vapaata, ei maksuja, eikä ennakkoilmoittautumista.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
9
+1
1
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa