Viihde

Tomi Metsäketo – taitava ja tunteellinen tulkitsija

Tomi Metsäketo on paitsi lahjakas ja taitava, myös komea mies.

Tomi Metsäkedon kohdalla julkisuus ryöpsähti yli muutama vuosi sitten. Metsäkedon onneksi oikeus voitti, tuomioita saivat julkisuushakuiset syyttäjät, Metsäketo itse todettiin syyttömäksi väitettyihin ahdistelutapauksiin. Kohu vei silloin töitä ja leipää mieheltä, mutta paluu on maineen puhdistamisen jälkeen ollut vahva.

 

 

Metsäketo esiintyi viime keväänä Fuengirolassa ravintola Kukossa ja palaute noista keikoista oli ylitsepursuavan positiivista. Miehen taitoa ja tunteellista eläytymistä ihasteltiin pitkään sosiaalisen median palstoilla.

Nyt Metsäketo saapuu itsenäisyyspäivän aikoihin uudelleen Aurinkorannikolle esiintymään. Hänen mukanaan tulee vakiosäestäjä pianisti Mikko Tuominen.

– Illan ohjelmisto koostuu Frank Sinatrasta, italobiiseistä, elokuvamusiikkista, ikivihreistä sekä suomalaisista kappaleista. Tehdään illasta viihdyttävä ja rento, Mesäketo lupaa.

Metsäkedon mukaan maailma on täynnä hyviä unohtuneitakin kappaleita, joita voi tulkita uudelleen.

Metsäkedolla on vahva klassisen musiikin tausta. Hän opiskeli viisi vuotta Sibelius-Akatemiassa ennen kuin keikkailu vei voiton.

Metsäketo esiintyy ravintola Kukossa torstaina 5.12. ja lauantaina 7.12. Liput kannattaa hankkia Centro Finlandian Infosta ajoissa, viimeksi ne loppuivat kesken.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Kumpaa grillaat mieluummin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa