Uutiset

Suomelle omistettu puisto Torremolinosiin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Korkea-arvoinen lähetystö Torremolinosista vieraili perjantaina Suomen suurlähetystössä Madridissa. Lipun vasemmalla puolella Torremolinosin pormestari José Ortiz ja oikealla puolella suurlähettiläs Sari Rautio.

Torremolinosin kaupunki haluaa kunniottaa kaupungin suomalaisväestöä ja aikoo perustaa keskustan läheisyyteen suomalaisille omistetun puiston.

 

-Olemme iloisia, että voimme edelleen vahvistaa jo läheisiä suhteitamme Suomeen ja edistää monia kiinnostavia yhteistyöhankkeita suomalaisten kanssa. Suomalaiset ovat kaupungille erittäin tärkeitä sekä asukkaina että turisteina, pormestari José Ortiz hehkuttaa.

Pormestarin mukaan tulevassa puistossa tuodaan esille suomalaista kulttuuria monipuolisesti.

-Haluamme, että siitä tulee tämän yhteisön tärkein kohtaamispaikka ei vain paikallisesti, vaan että se näkyy ja kuuluu myös kaupunkimme ja  maamme rajojen ulkopuolella, pormestari jatkaa.

Torremolinosin pormestari Ortez sekä kaupunkisuunnittelusta vastaava valtuutettu Maribel Tocón vierailivat Suomen suurlähetystössä Madridissa perjantaina 24.9. He kävivät yhteistyöneuvotteluja tuoreen suurlähettilään Sari Raution kanssa.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Jo on aikakin

Espanjassa käyttökelpoista ruokaa menee yli 1.3 miljoonaa tonnia vuodessa kaatopaikalle. Nyt...

Paratiisista

Ylen ja espanjalaisen Mediapro-yhtiön yhteistuotantona toteutetun Paratiisi -tv-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset...

Yksin!

Minulta silloin tällöin kysytään, olenko tosiaan ihan yksin, ilman puolisoa. Kysymys...

Viikon kysymys

Kaipaatko kättelyä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa