Viihde

Rock the Coast käynnistyy tänään – Heavykansaa runsaasti myös Suomesta.

Rock the Coastin päälavat ovat upealla paikalla Välimeren rannassa.

Fuengirolan Sohailin linnan kupeeseen rakennettu Marenostrum Castle Park täyttyy tänään ja huomenna heavy- ja hardrockin ystävistä. Rock the Coast -festivaali marssittaa lavalle kymmenittäin artisteja, joukossa esimerkiksi Rainbow, Scorpions, Tarja Turunen, Michael Moroe ja Von Hertzen Brothers.

Fuengirolan Sohailin linnan kupeeseen rakennettu Marenostrum Castle Park täyttyy tänään ja huomenna heavy- ja hardrockin ystävistä. Rock the Coast -festivaali marssittaa lavalle kymmenittäin artisteja, joukossa esimerkiksi Rainbow, Scorpions, Tarja Turunen, Michael Monroe ja Von Hertzen Brothers.

-Hyvin ovat liput menneet kaupaksi, siltä osin on jo aika helpottunut olo. Festari on nyt ensimmäistä kertaa Fuengirolassa ja tottakai jännitti löytävätkö ihmiset paikalle. Markkinointi on ollut ilmeisen hyvää, on mahdollista, että festari myy ovelta loppuun. Ilahduttavaa on se, että suomalaisia näyttää tulevan runsaasti. Tiesin, että suomalaiset ovat hevikansaa, siinä yksi syy suomalaisartistien mukana oloon festarilla, kertoo promoottori Juan Antonio Munoz.

Lippuja on vielä saatavilla ovelta ja ilmeisesti myös netissä myydään vielä viimeisiä paikkoja. Perjantaille oli torstai-iltapäivänä myyty hieman yli 13.000 lippua ja lauantaille vähän vajaat 12.000 lippua. Yhteensä lippuja voi myydä 15.000 kappaletta per päivä.

Inhimillisen kirjoitusvirheen vuoksi Lonkero-bar muuttui Lonker-bariksi. Sillä nimellä mennään ja maistatetaan espanjalaisille Lonkeroa.

Musiikin lisäksi festari tarjoilee monipuolisia ravintola- ja muita palveluita. Ruokaa on saatavilla monenlaista, on burgeria, saksalaisia makkaroita, aasialaista ruokaa, pizzaa ja vaikka mitä. Suomalaisillakin on ravintolapuolella oma edustuksensa, Simply Scandinavian Restaurant tarjoillee esimerkiksi savustettua lohta ja erilaisia salaatteja. Myös suomalaista original lonkeroa on tarjolla.

Lisää tietoa festarin aikatauluista ja muista käytännön asioista saa täältä: https://www.rockthecoastfestival.es/19/fi/etusivu/

Liput kannattaa käydä vaihtamassa rannekkeeseen hyvissä ajoin, myöhemmin iltapäivällä portit saattavat ruuhkautua. Festivaalilla pyritään toimimaan ilman käteistä rahaa. Asiakkailla on rannekkeissaan siru, johon voi ladata rahaa ja sillä ostetaan syömiset ja juomiset.

Marenostrum Castle Park on valmiina vastaanottamaan rock-kansan.

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kännissä rattiin

Tällä viikolla julkistettiin tutkimus, jonka mukaan suomalaiset suhtautuvat rattijuopumukseen muihin eurooppalaisiin...
Marjatta Jabe

Muistoja menneestä

Stadilaiset viettivät 10-vuotisjuhliaan. Avajaisissa muistelin omaa nuoruuttani. Vapun jälkeisenä päivänä 1945...

Viikon kysymys

Huolestuttaako rattijuoppojen määrä Espanjan liikenteessä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Varaa saunavuoro: (+34) 646 111 203