Viihde

Rock the Coast käynnistyy tänään – Heavykansaa runsaasti myös Suomesta.

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Rock the Coastin päälavat ovat upealla paikalla Välimeren rannassa.

Fuengirolan Sohailin linnan kupeeseen rakennettu Marenostrum Castle Park täyttyy tänään ja huomenna heavy- ja hardrockin ystävistä. Rock the Coast -festivaali marssittaa lavalle kymmenittäin artisteja, joukossa esimerkiksi Rainbow, Scorpions, Tarja Turunen, Michael Moroe ja Von Hertzen Brothers.

Fuengirolan Sohailin linnan kupeeseen rakennettu Marenostrum Castle Park täyttyy tänään ja huomenna heavy- ja hardrockin ystävistä. Rock the Coast -festivaali marssittaa lavalle kymmenittäin artisteja, joukossa esimerkiksi Rainbow, Scorpions, Tarja Turunen, Michael Monroe ja Von Hertzen Brothers.

-Hyvin ovat liput menneet kaupaksi, siltä osin on jo aika helpottunut olo. Festari on nyt ensimmäistä kertaa Fuengirolassa ja tottakai jännitti löytävätkö ihmiset paikalle. Markkinointi on ollut ilmeisen hyvää, on mahdollista, että festari myy ovelta loppuun. Ilahduttavaa on se, että suomalaisia näyttää tulevan runsaasti. Tiesin, että suomalaiset ovat hevikansaa, siinä yksi syy suomalaisartistien mukana oloon festarilla, kertoo promoottori Juan Antonio Munoz.

Lippuja on vielä saatavilla ovelta ja ilmeisesti myös netissä myydään vielä viimeisiä paikkoja. Perjantaille oli torstai-iltapäivänä myyty hieman yli 13.000 lippua ja lauantaille vähän vajaat 12.000 lippua. Yhteensä lippuja voi myydä 15.000 kappaletta per päivä.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Inhimillisen kirjoitusvirheen vuoksi Lonkero-bar muuttui Lonker-bariksi. Sillä nimellä mennään ja maistatetaan espanjalaisille Lonkeroa.

Musiikin lisäksi festari tarjoilee monipuolisia ravintola- ja muita palveluita. Ruokaa on saatavilla monenlaista, on burgeria, saksalaisia makkaroita, aasialaista ruokaa, pizzaa ja vaikka mitä. Suomalaisillakin on ravintolapuolella oma edustuksensa, Simply Scandinavian Restaurant tarjoillee esimerkiksi savustettua lohta ja erilaisia salaatteja. Myös suomalaista original lonkeroa on tarjolla.

Lisää tietoa festarin aikatauluista ja muista käytännön asioista saa täältä: https://www.rockthecoastfestival.es/19/fi/etusivu/

Liput kannattaa käydä vaihtamassa rannekkeeseen hyvissä ajoin, myöhemmin iltapäivällä portit saattavat ruuhkautua. Festivaalilla pyritään toimimaan ilman käteistä rahaa. Asiakkailla on rannekkeissaan siru, johon voi ladata rahaa ja sillä ostetaan syömiset ja juomiset.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Marenostrum Castle Park on valmiina vastaanottamaan rock-kansan.
Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa