Matkailu Uutiset

Málaga on yksi maailman parhaista paikoista

Málaga on houkutteleva kohde, tulipa sitten lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa.

Yhdysvaltalainen mediajätti Forbes on julkaissut listan 20 parhaasta kohteesta amerikkalaisille, jotka haluaisivat muuttaa Eurooppaan asumaan. Málaga löytyy listan puolivälistä.

 

Vain harva paikka koko Euroopassa näyttäytyy houkuttelevampana muuttoa suunnittelevalle amerikkalaiselle, kuin Málaga. Näin voidaan todeta yhdysvaltalaisen mediajätti Forbesin julkaisemasta artikkelista. Forbesin juttu perustuu European Best Destinations matkailusivuston listaukseen, joka luettelee 20 parasta paikkaa amerikkalaiselle, joka suunnittelee muuttoa Eurooppaan.

Kriteereinä on huomioitu hyvin erilaisia asioita, kuten kansainväliset koulut, yleinen elämänlaatu, terveydenhuolto, internetyhteydet, kansainväliset lentoyhteydet, elinkustannukset, rikollisuus, kulttuuritarjonta, jne. 20 parhaan kohteen listalta Málagan kaupunki löytyy sijalta 10.

Málagan vahvuuksiksi on arvioitu mm. kulttuuri, avoimuus, arkkitehtuuri, tapahtumatarjonta ja gastronomia. Unohtamatta tietenkään hyvää ilmastoa ja upeita rantoja. Forbes muistuttaa, että Málagassa on museoita neliökilometriä kohden enemmän kuin missään muualla Euroopassa.

Espanja vahvasti esillä

Málaga ei suinkaan ole ainoa espanjalaiskohde 20 parhaan joukossa. Koko joukon kakkossijalla on maan pääkaupunki Madrid. Se saa kiitosta muun muassa monipuolisuudestaan.

Listan neljännellä sijalla on puolestaan Baskimaan helmi San Sebastian. Sen ominaispiirteiksi nostetaan mm. luonto, rannat, gastronomia ja ulkoliikunta.

Kaikkein vetovoimaisimmaksi Euroopan kohteeksi jutussa nimetään Luoteis-Portugalissa sijaitseva Braga. Yhtään suomalaista kaupunkia ei 20 kohteen listalta löydy.

Mitä pidit jutusta?
+1
190
+1
24
+1
7
+1
17
+1
5
+1
8

Kolumnit

Mika Heikkilä

Shoppailumania

Korona-aikana olen löytänyt verkkokaupat. Kivijalkakauppojen kannattajalle se aiheuttaa suurta syyllisyyttä. Olen...

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa