Viihde

Örisevien syksyn ainoa oma konsertti

Mieskuoro Örisevät pitää syksyn ainoan konserttinsa ensi sunnuntaina ravintola Kukossa klo 15, parhaaseen lounasaikaan. Konsertin nimi Rakastan elämää kertoo hyvin mistä on kyse.

 

-Juuri nyt tarvitaan voimaa kestääksemme näitä vaikeita aikoja. Kattaus käsittää lauluja, jotka toivon mukaan auttavat jaksamaan talven yli. Elämä kantaa, kun vain uskaltaa luottaa siihen, Örisevät julistavat.

Kuoro esiintyy nyt normaalia pienemmässä kokoonpanossa, osa porukasta on vielä Suomessa. Lauluja säestää musiikin monitoimimies Kari Alajuuma vuorotellen kitaralla, hanurilla ja pianolla. Luvassa on lämmin, tunteita herättävä ja voimaannuttava tuokio tuttujen ja vähemmän tuttujen laulujen seurassa. Tässä muutama poiminta konsertin ohjelmistosta: Ystävän laulu, Tonavan aallot, Smile, Väliaikainen ja tietysti Rakastan elämää.

Lippuja konserttiin voi ennakkoon hankkia Meriaturin Infosta Centro Finlandiasta tai soittamalla +34 646 111 203. Kyse on ravintolakonsertista, pöytävaraus edellyttää ruokailua. Ovet ravintolaan aukeavat jo klo 14, lounaan ehtii nauttia sopivasti ennen konsertin alkua.

Mitä pidit jutusta?
+1
24
+1
2
+1
1
+1
2
+1
1
+1
3

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa