Yritysuutiset

Lounasta, matkailua ja asuntoja Kukossa

Mika Väätäinen ja Kanya Kuukasjärvi palvelevat Kukossa lounasasiakkaita. Ravintolassa heillä on maskit kasvoillaan, eli he hymyilevät silmillään ja maskin takaa.

Ravintola Kukko avaa ovensa lounaalle maanantaina 5.10. Tarjolla on pari erilaista vaihtoehtoa herkullista ruokaa. Lounasta tarjoillaan klo 11-15.30. Kukko oli edellisen kerran auki 13.3. eli yli puoli vuotta sitten.

 

 

Kukon keittiössä häärää ravintolapäällikkö Mika Väätäinen ja salin puolella asiakkaita palvelee Kanya Kuukasjärvi. Ravintolassa noudatetaan huolellisesti kaikkia voimassa olevia hygienia sääntöjä.

Lounaan ohessa voit tutustua matkaklubi Lomalloon. Lomallo on uudenlainen matkaklubi aikaansa arvostavalle ihmisille. Jäsenyys avaa tuhansien etujen verkoston ja on tarkoitettu sekä yrityksille että perheille.
Lomallon edustaja Erja Siljamo on tällä viikolla tavattavissa Kukossa joka arkipäivä klo 11-14.

– Kannattaa tulla juttelemaan ja varaamaan oma tapaamisaika, jossa pääsee tutustumaan Lomallon maailmaan. Kiitokseksi esittelystä tarjoamme lounaan Kukossa, Siljamo lupaa.

Erja Siljamo on tavattavissa Kukossa tällä viikolla. Hän esittelee uudenlaisen Lomallo matkailuklubin toimintaa.

Myös asuntoasiat ovat esillä Kukossa. Tiistaisin lounaan jälkeen klo 15-17 kiinteistövälittäjä Markus Aho esittelee kiinnostavia kohteita. Pientä tarjoilua on luvassa esittelyn ohessa. Aho esittelee laajemmin uusia valmistuvia asuntokohteita aamiaistapaamisessa torstaina 15.10. klo 9.30. Tähän tapaamiseen kannattaa ilmoittautua etukäteen osoitteessa frameproperties.net/aamiaisesittely.

Kukon lounaan voit nauttia paikan päällä, noutaa sen mukaan tai voit tilata sen kotiovellesi toimitettuna. Ohjeet löytyvät osoitteesta http://www.kukkorestaurante.com/

Mitä pidit jutusta?
+1
151
+1
10
+1
5
+1
22
+1
3
+1
8

Kolumnit

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa