Ajankohtaista Viihde

Kuolleet sielut heräävät henkiin Kukossa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Manalasta Fuengirolaan kulkee Kuolleiden sielujen tie.

-Kundit oli saunan lauteilla miettineet sellaisen konseptin, jota kukaan muu ei tee. Pyysivät minua mukaan, innostuin heti. Siitä syntyi Kuolleet sielut, kertoo Pasi Ruohonen. Kuolleet sielut toteuttaa lavalla nimensä mukaista performanssia. Kaikki kappaleet ovat taivaalliseen orkesteriin siirtyneiden tähtien tuotannosta. Triolla on ohjelmistossaan Junnua, Juicea, Baddingia, Rautavaaraa ja monia muita suurmiehiä.

-Kundit oli saunan lauteilla miettineet sellaisen konseptin, jota kukaan muu ei tee. Pyysivät minua mukaan, innostuin heti. Siitä syntyi Kuolleet sielut, kertoo Pasi Ruohonen. Kuolleet sielut toteuttaa lavalla nimensä mukaista performanssia. Kaikki kappaleet ovat taivaalliseen orkesteriin siirtyneiden tähtien tuotannosta. Triolla on ohjelmistossaan Junnua, Juicea, Baddingia, Rautavaaraa ja monia muita suurmiehiä.

-Kukossa soitamme tiistaina Juicen ja Gösta Sundqvistin lauluja ja torstaina vuoron saavat Irwin ja Kirka. Kirka on ensimmäistä kertaa mukana, tätä Fugen reissua silmälläpitäen treenasimme sen.
Kuolleet sielut esiintyy kerran kuukaudessa Helsingin Manalassa. Suosio on ollut hurjaa, käytännössä jokainen keikka on ollut loppuunmyyty. Fuengirolassa Ruohonen, Ari Sunell ja Timo Pratskin esiintyvät Kukossa ensi viikon tiistaina ja torstaina.

Kuolleet sielut Ravintola Kukossa

Ti 12.2. klo 19 (10/12€)

-Juicea ja Gösta Sundqvistia

To 14.2. klo 19 (10/12€)

-Kirkaa ja Irwiniä

Liput ennakkoon Centro Finlandian Infosta tai soittamalla +34 646 111 203. Ruokailijoilla mahdollisuus pöytävaraukseen.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa