Blogi

Koppi pesiksestä

Pesäpallo on Aurinkorannikon näkövinkkelistä kaukainen laji. Tai se oli sitä, ennen kuin Superpesiksen avauksia alettiin pelata Elolan stadionilla.

Nyt pesäpallo on yksi Fuengirolan parhaista matkailuvalteista loppukevään hiljaisina kuukausina.

Superpesiksen avaus toi matkassaan liki 700 pelkästään otteluita varten Aurinkorannikolle matkannutta kisaturistia. Samaan aikaan tuli toki muitakin turisteja, monen matkapäätökseen pesis oli varmasti vaikuttanut positiivisesti.

Tuleville vuosille jää paljon mietittävää, miten tapahtuman ympärille voisi kehittää kiinnostavia ja tuottavia palveluja. Jo nyt useampi ravintola, golfyrittäjä, retkenjärjestäjä ja moni muu suomalainen yritys hyötyi turismista.

Samaa sapluunaa kannattaa hyödyntää muissakin tapahtumissa. Esimerkiksi syksyn Fugefestin yhteyteen oheistapahtumien järjestäminen kannattaa miettiä ajoissa.

Fuengirolan kaupunki on erityisen iloinen suomalaistapahtumista kaupungissaan. Tilat tapahtumille löytyvät kaupungin puolesta ja jopa kadut suljetaan, jos suomalaiset turistit niin haluavat.

Kun kaupunki lähtee ensi tammikuussa Helsingin Matkamessuille, yhtenä kärkenä ovat juuri Superpesis ja Fugefest.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa