Viihde

Karalahti-leffa ennakkoensi-illassa Fuengirolassa

Karalahti-dokumentti on koruton kertomus lahjakkaasta urheilijasta, jonka elämässä erilaiset riippuvuudet ovat ottaneet välillä vallan.

Aika harvoin Aurinkorannikolla päästään nauttimaan suomalaisesta elokuvasta jo ennen sen Suomen ensi-iltaa. Nyt sellainen ihme tapahtuu. Karalahti-dokumentti esitetään ravintola Kukossa tiistaina 27.4. klo 20. Leffan ensiesitys Suomessa on vasta saman viikon perjantaina.

 

Karalahti-dokumentti on rehellinen kertomus kovapäisestä suomalaisesta selviytyjästä ja kiekkoilijasta, Jere Karalahdesta, joka jakaa mielipiteitä. Elokuva paljastaa Karalahden peliurasta ja sen taustoista asioita, joita ei ole kerrottu aiemmin.

 

Ennakkoensi-illan mahdollistaa Fugen Elokuvan Ystävien hyvät suhteet suomalaisiin tuotantoyhtiöihin. Lupa saatiin, koska kyse on rajatusta yleisöstä, Aurinkorannikolla oleskelevista suomalaisista.

 

Tiistain näytös on kaikille avoin, elokuvalippu maksaa 15€, se sisältää yhden juoman ja pientä leffapurtavaa. Lipun voi varata lähettämällä e-mailia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla +34 646 111 203.

Mitä pidit jutusta?
+1
17
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Mitä grillaat mieluiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa