Viihde

Itsenäisyysjuhla lähestyy

Aurinkorannikon suomalaisten itsenäisyyspäivänjuhla lähestyy. Tänä vuonna juhlan järjestävänä tahona on Suomela -yhdistys. Juhlan teemana on Tuntematon sotilas, teema kulkee läpi koko juhlan alkaen juhlajumalanpalveluksesta.

-Pappi Jarmo Karjalainenkin pukeutuu historialliseen kenttärovastin pukuun, kertoo tilaisuuden dramaturgi ja ohjaaja Päivi Mäkinen.

Koronasäännösten vuoksi Palacio de la Pazissa pidettävään juhlaan saa myydä vain 200 lippua. Myöskään väliaikaa ja tarjoilua ei saa ennakkotiedoista poiketen järjestää. Näillä toimilla taataan turvavälien säilyminen.

-Kolme neljäsosaa lipuista on jo myyty, eli paikalle haluavien kannattaa olla ripeitä lipun hankkimisessa. Voin luvata, että kokemus on ainutkertainen, hehkuttaa Suomelan puheenjohtaja Paavo Ässämäki.

Itsenäisyyspäivän juhla on taltioitu ennakkoon. Katseluoikeuden voi lunastaa (5€) itselleen, ohjeet tulevat lähipäivinä Aurinkorannikkoa käsitteleville fb-palstoille.

Mitä pidit jutusta?
+1
36
+1
3
+1
1
+1
5
+1
2
+1
5

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa