Uutiset

Espanjan ennätyksellinen ennätysmies

Christian Lópezilla on jo yli 30 plakaattia Guinnesilta, mutta tavoite on vielä paljon korkeammalla. (Kuva: Lópezin instagram)

Espanjalainen Christian López aikoo kaikkien aikojen kovimmaksi maailmanennätysten haltijaksi. Matkaa on vielä edessä, mutta niin on miehellä intoakin.

Guinnesin ennätystenkirjasta (Guinness Book of World Records) on vuosikymmenten saatossa tullut sellainen instituutio, että sen sivuille – paperisille tai sähköisille – pääsemiseksi ollaan valmiita tekemään mitä merkillisimpiä asioita.

Espanjalainen Christian López on innostunut maailmanennätysten rikkomisesta siinä määrin, että hänellä on hallussaan tällä hetkellä 34 maailmanennätystä. Se on enemmän kuin yhdelläkään toisella espanjalaisella.

Espanjan ennätys ennätyksissä ei kuitenkaan tunnu Lópezille riittävän. 32-vuotias ennätystehtailija on ilmoittanut haluavansa kaikkein eniten maailmanennätyksiä omistavaksi ihmiseksi. Siihen hänellä on vielä melkoisesti matkaa, sillä tällä hetkellä eniten Guinnesin maailmanennätyksiä on yhdysvaltalaisella Ashrita Furmanilla. Hänellä on hallussaan 200 maailmanennätystä.

Christian López, jolla on mm. yliopistotutkinto liikuntatieteistä, on kertonut että häntä motivoi edesmennyt isoisänsä, joka vielä eläessään muistutti poikaa aina rohkeuden tärkeydestä.

Lópezin hallussa oleviin maailmanennätyksiin kuuluu mm. takaperin juokseminen, 2.082 portaan kiipeäminen jongleeraten samalla kolmea esinettä sekä 14-kiloisen polkupyörä tasapainottelu rinnan päällä.

Seuraavaksi ennätysjahtaajan suunnitelmissa on kenties 100 metrin pussijuoksu tai mailin juoksu hollantilaisissa puukengissä.

Mitä pidit jutusta?
+1
31
+1
3
+1
6
+1
6
+1
1
+1
5

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa