Koronaseuranta Uutiset

Espanja panostaa koronarokotteiden valmistukseen

Espanjalaiset lääkeyhtiöt ovat mukana jo neljän eri koronarokotteen valmistuksessa, ja viidennestä käydään parhaillaan neuvotteluja.

 

Espanjan viranomaiset ja maan lääkeyhtiöt ovat olleet aktiivisia neuvottelemaan koronarokotteiden valmistuksesta Espanjassa. Näin halutaan varmistaa rokotteiden mahdollisimman hyvä saatavuus, jotta lähes 50-miljoonainen väestö saataisiin rokotettua mahdollisimman nopeasti. Asiasta tiedotti Espanjan teollisuusministeri Reyes Maroto.

Tällä hetkellä laboratorioyhtiö Rovi valmistaa Espanjassa Modernan rokotetta, Insud Pharma valmistaa injektiopulloja AstraZenecan rokotteelle, Reig Jofre niin ikään injektiopulloja Janssenin rokotteelle. Lisäksi Biofabri alkaa antigeenien teollisen valmistuksen Novavaxin rokotetta varten. Viidennestä yhteistyöstä käydään ministero Maroton mukaan parhaillaan neuvotteluja.

Samassa yhteydessä teollisuus-, kauppa- ja matkailuministeri Reyes Maroto kertoi, että useampi ministeriö valmistelee parhaillaan ns. rokotuspassin käyttöönsaamiseksi, jotta liikkuminen olisi turvallisempaa niin Espanjassa kuin koko EU:ssa

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
135
+1
2
+1
2
+1
5
+1
3
+1
1

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Aiotko ottaa korona-rokotteen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa