Koronatartunnat lisääntyvät

Koronatartunnat ovat lisääntyneet viimeisten viikkojen aikana Espanjassa, myös Andalusiassa. Andalusian autonomisen alueen preidentti Juanma Moreno ilmoitti viime keskiiviikkona, että tällä viikolla kokoontuu asiantuntijoiden komitea, joka harkitsee mahdollisia varotoimia.

Erityistä huolta herättää koronatartunnat vanhusten keskuudessa. Niiden lisääntyminen vanhainkodeissa oli pääsyy presidentti Morenon päätökseen komitean koollekutsumisesta. Kahden viikon aikana sairaalahoitoon joutuneiden vanhusten määrä on kolminkertaistunut Andalusiassa. Tilanne ei ole kuitenkaan verrattavissa vuoden takaiseen tilanteeseen. Malagan sairaaloissa oli vuosi sitten 16 kertaa enemmän koronapotilaita kuin nyt.

Malagan vanhainkodeissa on tällä hetkellä enemmän influenssatartuntojen lisääntymistä kuin koronatartuntojen.

 

Lähteet: El Mundo/Málaga Hoy

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...