Aku ja Matti matkaan

Aku kotiin -projekti lähtee käyntiin keskiviikkona 20.4. Silloin 57 kiloinen sylikoirakoira Aku ja suunnilleen saman painoinen mies Matti Kuosmanen hyppäävät Jäpäksi nimettyyn sähkömopoautoon ja aloittavat matkan kohti Suomea.

Matkalla on odotettavissa melkoisia seikkailuja, keskimäärin yhdellä latauksella voi ajaa 50-70 kilometriä. Sen jälkeen on pidettävä parin tunnin latauspaussi. Eurooppa tulee koiralle ja miehelle tarkkaan tutuksi. Matkaan on suunniteltu kuluvan noin kuukausi.

Aku ja Matti järjestävät matkaanlähdön kunniaksi pienimuotoisen seremonian. Keskiviikkoaamuna (20.4.) klo 8.30 voit käydä toivottamassa kaksikolle hyvää matkaa Plaza Pedro Cuevasilla (ent. Rafaelin aukio). Siitä pari lähtee matkaan klo 9.00 heti sen jälkeen kun Aurinkorannikon seurakunnan pappi Jarmo Karjalainen on siunannut matkaanlähtijät.

Lue myös:

Matti lyö Jonneille luun kurkkuun

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...