Pepe Willberg yllättää taas – luvassa tangoja

Vanha mestari Pepe Willberg jaksaa uusiutua ja yllättää. Mies on viimeisen viiden vuoden aikana käynyt Aurinkorannikolla keikkailemassa pari kertaa vuodessa ja aina on ollut jotain uutta tarjottavaa ja esitettävää. Niin nytkin.

Tällä kertaa Willberg esiintyy yhdessä viulisti Elisa Järvelän kanssa. Säestäjiksi on tällä kertaa löytynyt espanjalaisia muusikoita, Andalusian Swingbandistä tutut pianisti Diego Suarez ja kontrabassoa soittava Jony Serrano.

Elisa Järvelä on mukana Pepe Willbergin keikoilla tiistaina ja keskiviikkona.

-Nyt on erikoiskokoonpano, niin tarjoillaan myös erikoisohjelmistoa. Olen aina ollut innostunut argentiinalaisesta tangosta, esimerkiksi niitä kuullaan keikoilla. Muitakin tangoja ohjelmistosta löytyy, Willberg lupaa.

Willberg on luvannut tulkita myös suomalaisen tangon helmiä, kuten Siks oon mä suruinen ja muita hienoja sävellyksiä. Erittäin mielenkiintoisen lisän esiintymisiin antaa muutama Willbergin itsensä säveltämä tango.

Toki keikoilla kuullaan myös Willbergin isoja hittejä vuosien varrelta. Aika vaikea on kuvitella Pepe Willbergin keikkaa ilman Aamua.

Willberg ja Järvelä espanjalaisin säestäjineen esiintyvät ravintola Kukossa tiistaina 12.4. ja keskiviikkona 13.4. Liput maksavat ennakkoon 20€, ne kannattaa varata etukäteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...