In Memorian Paula Härkönen

Monien tuttu ja ystävä Aurinkorannikolta on nukkunut ikiuneen. Juhannus toi ikävän uutisen Paula Härkönen oli 55 v. syntymäpäivänään menehtynyt sairaskohtaukseen kotonaan.

Paula saapui rannikolle 20 vuotta sitten ja teki mittavan työuran eri yrityksissä ja ravintoloissa mm. pidettynä ammattitaitoisena tarjoilijana.

Paula avioitui 2011 Mikko Härkösen kanssa he olivat pariskunta, josta todella pidettiin. Mikko menehtyi syksyllä 2018. Paulaan ja Mikkoon yhdistyi lähes kaikkien alueella asuvien ja myös turistien tutuksi tullut Jack Russel ”Herra Koponen” . Mikon menehtymisen jälkeen oli Paula ja Koponen tuttu pari Los Bolichesin katukuvassa. Viime lokakuussa ”Koponen” poistui Paulan rinnalta 13-vuotiaana. Nyt Paula on päässyt Mikon ja Koposen luokse.

Paula oli sydämellinen kaikille mutta tarvittaessa temperamenttia löytyi ja samalla lempeydellä, miten kohteli asiakkaita, lensi isokin mies tarvittaessa pihalle. Ahkera ja tunnollinen tykätty persoona, ystävänä lojaali ja omasi uskomattoman huumorin. Armeijan käyneenä vahvaa tekoa ja sisupussi. Pidetty ja rakastettu. Kaikkien tuntema Moniosaaja. Kaunis sisältä ja ulkoa. Aina hymyssä suin

Minulla oli ilo olla Paulan elämässä hänen viimeiset kaksi vuotta. Ihania muistoja ja ikävä jäävät jäljelle.

Paulaa jää kaipaamaan laajan ystäväjoukon lisäksi, Paulan Oulussa asuvat vanhemmat sekä veli perheineen

Hyvää taivasmatkaa rakas Paula.

JariK.

Kuvassa Paula ja Mikko Härkönen, sekä ”Herra Koponen”.

 

 

Me lähdemme ja silti niin monin tavoin jäämme.

Merkinnöiksi ovenpieleen,

kirjoitukseksi muistilappuun.

Jäämme tarinoihin, ajatuksiin,

eleisiin, ilmeisiin.

Ja sydämeen.

Sinne jäämme, ikuisesti.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...