Whitesnaken jäähyväiset jäivät Espanjassa näkemättä

Yksi hardrockin jykevimmistä kivijaloista, David Coverdalen luotsaama Whitesnake on parhaillaan jäähyväiskiertueella. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Espanjassa 25. kesäkuuta, mutta toisin kävi.

David Coverdale nousi rockmaailman eturiviin jo lokakuussa 1973, kun hänet valittiin Deep Purplen laulajaksi, Ian Gillanin tilalle. Vuodesta 1978 alkaen legendaarinen vokalisti on isännöinyt perustamaansa Whitesnakea, ja vuosikymmenten saatossa vyölle on tarttunut mainetta ja kunniaa.

Coverdale halusi vetäytyä estradeilta 69-vuotiaana, vuonna 2020, mutta pöpö päätti toisin. Nyt jäähyväiskiertue on kuitenkin saatu käyntiin. Yhtye kävi Suomessakin hyvästelemässä sikäläiset faninsa kesäkuun 6. päivänä.

Kaikki sujui hienosti 23. kesäkuuta asti, jolloin Whitesnaken jäähyväisistä nautittiin Ranskassa, Hellfest festareilla. Sen jälkeen sairastumiset ovat koetelleet yhtyettä. Rajun flunssa-aallon kourissa yhtye joutui perumaan Espanjan Cartagenan esiintymisensä 25. kesäkuuta. Kyseessä oli kiertueen ainoa esiintyminen Espanjassa, joten valitettavasti jäähyväiset jäivät siis täkäläisiltä vilkuttamatta.

- Mainos -

Samalla jäivät mm. Here I Go Again, Still Of The Night, Is This Love, Fool For Your Loving ja monet muut Whitesnake-lekat Espanjassa rockaamatta. (Kuva: Whitesnaken Instagram)

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...