Abban paluu – lauantaina bailataan

Ihan vuosikymmeniä ei Aurinkorannikon Abba ole ollut tauolla, mutta voimia ja ideoita on täälläkin ehditty keräämään. Suomalaismuusikoista koostuva Abba show palaa lauantaina Kukon lavalle. Yhtyeessä vaikuttavat upeat ladyt Kukkis Rajalin ja Tarja Leskinen sekä komeat uroot Hese Viinamäki ja Sami Lassila. Luvassa on iloinen hittikimara, kaikki ne kuolemattomat Abba-klassikot kuullaan. Sitä yhtye ei ole paljastanut, päästäänkö kuulemaan myös nämä tuoreet Abba-hitit. Joka tapauksessa Abban paluu on totta!

Varaa lippusi ennakkoon laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Ovet avataan lauantaina klo 17.30 lippuja myydään tuolloin myös ovella, mikäli niitä on jäljellä.

https://fuengirola.fi/category/viihde/

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...