Pete Poskiparta vetää mielet rusetille

Suomen johtaviin mentalisteihin ja taikureihin jo vuosia kuulunut Pete Poskiparta saapuu Fuengirolaan hämmästyttämään yleisöä. Torstaina 25. ja perjantaina 26. päivä lokakuuta ihmetellään ravintola Kukossa ihmismielen kopeloimisen ihmeellisyyttä.

Poskiparta yhdistää esityksiinsä taikuuden ja mentalismin lisäksi myös komiikkaa, joten ihmettelyn ohessa luvassa on myös kosolti naurua.

– Hauskaa ja hämmästyttävää tulee jälleen olemaan. Vajaan vuoden takaisen edellisen keikan jälkeen uusia kepposia on taas keksitty, ja hyvällä fiiliksellä mennään, Poskiparta lupaa.

Pete Poskiparran ja mentalismin ystäville on muuten tarjolla myös tuoretta luettavaa. Yhdessä toisen mentalistin, Jose Ahosen, kanssa tehty kirja Huijauksen Anatomia – Kuinka meitä huijataan? julkaistiin lokakuun 17. päivä. Kirjan esittelyssä luvataan lukuisia jännittäviä esimerkkejä aina pienimmistä baarihuijauksista miljardiluokan onnistuneisiin vedätyksiin.

– Kirjojakin on laukussa sen verran mitä lentokoneeseen voi ottaa, eli keikoilla nopeimmat voivat ostaa oman kappaleen omistuskirjoituksella, mentalisti vinkkaa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...