Uutiset Viihde

Knopflerin seuraava maailmankiertue alkaa Espanjasta

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Mark Knopflerin yhdeksäs studioalbumi julkaistaan pian. (Kuva: markknopfler.com)

Mark Knopflerin espanjalaisia faneja hemmotellaan ensi keväänä. Suomeen asti supertähden kiertue ei valitettavasti ulotu.

Mark Knopflerin espanjalaisia faneja hemmotellaan ensi keväänä. Suomeen asti supertähden kiertue ei valitettavasti ulotu.

Kitaristilegenda aloittaa seuraavan, vuoden 2019 maailmankiertueensa ensi huhtikuun 25. päivä Barcelonasta jatkaen sieltä Valenciaan, Madridiin ja Córdobaan.

Tämän jälkeen Knopfler piipahtaa Portugalin puolella, mutta palaa takaisin Espanjaan esiintymään vielä La Coruñassa ja Pamplonassa.

Niille Aurinkorannikon suomalaisille, jotka mielivät Knopfleria kuuntelemaan Espanjassa, lyhin matka on Fuengirolasta parin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Córdobaan.

Knopflerin yhdeksättä studioalbumia Down the Road Wherever promoava kiertue jatkaa Espanjasta useimpiin muihin euroopan maihin. Suomi ei kuitenkaan ole listalla. Lähimmäksi Suomea kiertue saapuu 11. kesäkuuta järjestettävässä Tukholman-konsertissa.

Euroopan jälkeen on vielä Kanadan ja Yhdysvaltojen vuoro. Kiertue päättyy syyskuun 22. päivä Los Angelesissa pidettävään konserttiin.

Tulevalta studioalbumilta lohkaistu kappale Good On You Son julkaistaan marraskuun 16. päivä.

Kiertueen reitti ja päivämäärät selviävät tarkemmin tästä linkistä: https://tour.markknopfler.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mk_fairadmission&utm_content=tour

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa