Lukuaika: Knopflerin seuraava maailmankiertue alkaa Espanjasta

Knopflerin seuraava maailmankiertue alkaa Espanjasta

Mark Knopflerin espanjalaisia faneja hemmotellaan ensi keväänä. Suomeen asti supertähden kiertue ei valitettavasti ulotu.

Kitaristilegenda aloittaa seuraavan, vuoden 2019 maailmankiertueensa ensi huhtikuun 25. päivä Barcelonasta jatkaen sieltä Valenciaan, Madridiin ja Córdobaan.

Tämän jälkeen Knopfler piipahtaa Portugalin puolella, mutta palaa takaisin Espanjaan esiintymään vielä La Coruñassa ja Pamplonassa.

Niille Aurinkorannikon suomalaisille, jotka mielivät Knopfleria kuuntelemaan Espanjassa, lyhin matka on Fuengirolasta parin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Córdobaan.

Knopflerin yhdeksättä studioalbumia Down the Road Wherever promoava kiertue jatkaa Espanjasta useimpiin muihin euroopan maihin. Suomi ei kuitenkaan ole listalla. Lähimmäksi Suomea kiertue saapuu 11. kesäkuuta järjestettävässä Tukholman-konsertissa.

- Mainos -

Euroopan jälkeen on vielä Kanadan ja Yhdysvaltojen vuoro. Kiertue päättyy syyskuun 22. päivä Los Angelesissa pidettävään konserttiin.

Tulevalta studioalbumilta lohkaistu kappale Good On You Son julkaistaan marraskuun 16. päivä.

Kiertueen reitti ja päivämäärät selviävät tarkemmin tästä linkistä: https://tour.markknopfler.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mk_fairadmission&utm_content=tour

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...