Viihde

Jukka Kuoppmäki – kaikki hitit

Tapi Leppä ja Jukka Kuoppamäki ovat levyttäneet ja esiintyneet paljon yhdessä.

Jukka Kuoppamäki aloitti uransa suomalaisen populaarimusiikin parissa tasan 60 vuotta sitten. Hänellä on takanaan uskomaton ura, paljon hittejä niin itsensä kuin muidenkin laulamina. Nyt hän esiintyy Fuengirolassa toistamiseen lyhyen ajan sisään.

Viime viikolla Jukka Kuoppämäen ja Tapi Lepän konsertti Kukossa oli tunteisiin menevä tapahtuma. Kuoppamäen pelkistetty tapa tuoda laulunsa esille on koskettava. Hänen teksteissään isänmaan rakkaus tulee vahvasti esille. Kuoppamäki tuntee myös hyvin ulkosuomalaisten ajatukset. Hän on itse asunut saksassa vuodesta 1977 asti.

Jukka Kuoppamäki ei kauheasti esittelyjä kaipaa. Sininen ja valkoinen, Kultaa taikka kunniaa ja Pieni mies ovat esimerkkejä miehen itsensä levyttämistä jättihiteistä. Lauluntekijänä Suomen hittitaivaalta löytyy satoja isoja, klassikoksi nousseita sävellyksiä ja sanoituksia, joiden tekijätietona on Jukka Kuoppamäki. Esimerkiksi Jari Sillanpään Satumaa tai Katri Helenan Anna mulle tähtitaivas ovat Kuoppamäen käsialaa.

Korsertti sisältää kaikki Kuoppamäen isot omat hitit ja kaikki tärkeimmät muiden levyttämät Jukan käsialaa olevat kappaleet.

Jukka Kuoppamäki esiintyy Kukossa lauantaina 26.10. Kannattaa varata liput etukäteen Centro Finlandian Infosta tai soittamalla +34 646 111 203.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa