Viininmaistelua torstaisin

Viininmaistelu lounasaikaan ostosten lomassa on kivaa puuhaa. Se onnistuu hyvin Mijasin El Corte Inglesissä.

Mijasin isossa El Corte Ingles -tavaratalossa on mahdollisuus tutustua Málagan alueen viineihin intiimissä maistelutilaisuudessa joka torstai klo 12. Tilaisuudessa esitellään enimmäkseen Málagan alueen mielenkiintoisia bodegoja ja viinejä. Vetäjänä maisteluissa toimii saksalaislähtöinen sommelier Peter Freislederer.

Peter Freislederer esittelee El Corte Inglesissä Málagan alueen mielenkiintoisia viinejä.

 

-Andalusian ja Málagan alueen viinikulttuuri on kovassa nousussa. Ennen ajateltiin, että täältä ei tule muuta kuin sherryt länsirannikolta ja makeat viinit Málagasta. Tuo luulo on väärä, esimerkisi Rondan alueella on runsaasti omaleimaisia laadukkaita viinitiloja, joiden tuotteita on ilo esitellä.

Kaikki esiteltävät viinit löytyvät El Corte Ingesin laajoista viinivalikoimista. Maistelutilaisuus maksaa vain 12€, sillä pääsee maistamaan muutamaa viiniä tapasten kera. Ja mikä tärkeintä, Freislederer opastaa viinin saloihin asiantuntevasti, mutta rennosti.

Maistelu tapahtuu tavaratalon ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa bodegassa cafeterian yhteydessä. Maisteluun kannattaa ilmoittautua ennakkoon, sillä varmistat pääsysi mukaan. Voit ilmoittautua sähköpostitse winetasting@elcorteingles.es tai puhelimitse +34 952 669 112. Centro Finlandian Infosta saat lisätietoja maistelusta.

Peter Freislederer suunnittelee myös Centro Finlandiassa 5.6. avattavan Simply Scandinavian ravintolan viinilistan.

 

 

 

Wine & tapa.
Mitä mieltä olit kirjoituksesta?
  • Erinomainen (9)
  • Mielenkiintoinen (5)
  • Hyödyllinen (4)
  • Tylsä (0)
  • Vanha uutinen (0)