Uutiset

Uutta tietoa Norwegianilta – torstain päivälento Málagaan siirtyy perjantain aamuyöhön

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Boeing 737 MAX 8 koneen lentokielto myöhästyttää lentoja Espanjaan.

Norwegian lentoyhtiö järjestelee lentojaan uudelleen johtuen Boeing 737 MAX 8 koneen lentokiellosta. Keskiviikkoaamuna Norwegianin tiedotuksesta kerrottiin, ettei lentokielto vaikuta Helsingin ja Málagan välisiin lentoihin. Nyt Norwegianin nettisivuille on ilmestynyt uutta tietoa.

Kone, jonka oli tarkoitus lähteä Helsingistä torstaina klo 13.10 on siirretty lähteväksi perjantaiaamuna klo 0.45. Myöhästyminen on näin ollen lähes puoli vuorokautta.

Kööpenhaminan, Tukholman ja Oulun vuorot torstailta on peruttu kokonaan. Gran Canarialle koneen oli tarkoitus lähteä torstaiaamuna klo 10.40, se on siirretty lähteväksi perjantaiaamuna klo 5.30.

Norwegianin nettisivujen mukaan perjantaina kaikki yhtiön Helsingistä lähtevät vuorot lennetään normaalisti. Tähän voi tulla muutoksia.

Norwegian pahoittelee matkustajille aiheutuvaa harmia. Yhtiö korostaa, että turvallisuus on tärkeintä. Ilmeisesti esimerkiksi Gran Canarian lennon myöhästymisen vuoksi Norwegian majoittaa yli 50km:n päästä tulleet matkustajat hotelliin. Myöhästymisistä koituvista mahdollisista korvauksista asiakkaille yhtiön sivulla ei toistaiseksi ole tietoa. Mahdolliset korvaukset selvinnevät myöhemmin.

Antti Pekkarinen

(kuva: David Peacock, Creative Communications)

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa