Urheilu Uutiset

Suomalaispelaajat loistavat Espanjan korisliigassa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Sasu Salin edustaa Málagan Unicaja-joukkuetta. (Kuva: Mika Heikkilä)

Suomalaisilla on syytä olla ylpeitä koripalloilijoistaan. Malagassa pelaava Sasu salin ja Oviedossa pelaava Matti Nuutinen ovat näyttäneet kuluvalla kaudella vahvoja otteita.

Suomalaisilla on syytä olla ylpeitä koripalloilijoistaan. Málagassa pelaava Sasu salin ja Oviedossa pelaava Matti Nuutinen ovat näyttäneet kuluvalla kaudella vahvoja otteita.

Sasu Salinin vahva kausi Málagan Unicaja-joukkueen kanssa sai jatkoa Espanjan liigassa ja sarjaporrasta alempana Matti Nuutinen johdatti 15 pisteellään Oviedon kolmanteen peräkkäiseen voittoon.

Malaga otti kauden seitsemännen voittonsa ja on sarjassa kolmantena, kun se haki 95-84 (48-47)-vierasvoiton Andorrasta. Salin avitti joukkuettaan kahdella pistellä, kolmella levypallolla ja syötöllä.

LEB Orossa Nuutinen oli joukkueensa paras pistemies keräten 15 pistettä. Lisäksi Nuutinen kahmi viisi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä Oviedon voittaessa vieraissa Barcan 63-60 (30-33). Roope Ahonen oli edelleen sivussa loukkaantumisen takia. Voitto oli Oviedolle kolmas peräkkäinen ja se on sarjassa nyt viidentenä.

Lähde: Basket.fi

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa