Viihde

Seita & Friends sekä Antti Sarpila seurakuntakodin gospelkonsertissa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Seita goes gospel ensi maanataina.

Seita & Friends kokoontuvat Aurinkorannikon seurakuntakotiin ensi maanantaina toteuttamaan kauan haaveilemansa gospelkonsertin.

Seita & Friends kokoontuvat Aurinkorannikon seurakuntakotiin ensi maanantaina toteuttamaan kauan haaveilemansa gospelkonsertin.

– Halusimme toteuttaa tämän konsertin jo silloin kun uudelle seurakuntakodille kerättiin varoja, mutta aikataulu- yms. syistä johtuen konserttia ei silloin saatu toteutettua. Nyt pitkäaikainen haaveemme toteutuu, sanoo Jorma Ettanen.

Aurinkorannikon monipuolista muusikkorikkautta on sekin, että yhtyeen kanssa lavalle nousee myös Antti Sarpila, joka on yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja suomalaisia jazzmuusikoita. Antti onkin kovasti kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa.

Konsertti pidetään maanantaina 1.4. klo 19. Lippuja konserttiin myydään pelkästään seurakuntakodin ovelta ennen konserttia. Lipun hinta on 10 € ja konsertin tuotto käytetään seurakunnan toiminnan hyväksi.
Seita & Friendsin keskiviikkoklubilla Kukossa kuullaan 3.&10.4. ranskalais-italialaisia sävelmiä.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa