Uutiset

Sedu Koskinen puuhaa ravintolaa Fuengirolaan

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Sedu Koskisen suunnittelema ravintola avataan Fuengirolan keskustaan huhtikuun alussa. Tyylikkyyteen panostavalla konseptilla tavoitellaan kaikenmaalaisia asiakkaita. (Kuva: Milla Ristikangas)

Ravintoloitsija ja liikemies Seppo ”Sedu” Koskinen on mukana tuoreessa ravintolahankkeessa Fuengirolan keskustassa. Lähelle satamaa avattavaan ravintolaan halutaan tuoda ennen kaikkea tyyliä.

Ravintoloitsija ja liikemies Seppo ”Sedu” Koskinen on mukana tuoreessa ravintolahankkeessa Fuengirolan keskustassa. Lähelle satamaa avattavaan ravintolaan halutaan tuoda ennen kaikkea tyyliä.

– Idea uudesta ravintolasta syntyi viime vuoden puolella. Minun roolini tässä hankkeessa on toimia konsulttina ja suunnittelijana, kuvailee Sedu Koskinen aluillaan olevaa projektia.

Näkemystä häneltä varmasti löytyy, onhan Koskinen ehtinyt olla perustamassa yli 150 ravintolaa. Monet ns. ”sedulat” ovat olleet nuorehkolle väelle suunnattuja yökerhoja, mutta Fuengirolaan avattavaa uutuusravintolaa ei hänen mukaansa profiloida tietylle ikäryhmälle.

– Siitä tulee kiva, hieman erilainen paikka. Ajatus on tuoda Marbellan ja Puerto Banúksen tyyliä ja ideaa tähän Fuengirolan keskustaan, sanoo Koskinen.

Jos Koskisen nimi helposti yhdistyykin yökerhoin, on uudesta paikasta hänen mukaansa tulossa monipuolisempi.

– Tarkoitus on tehdä tila, joka muuntuu vuorokauden eri aikoina eri tarkoituksiin. Aamiaispaikka, lounasravintola, iltaravintola ja yökerho, hän suunnittelee.

– Kaikki suomalaiset ovat luonnollisesti tervetulleita, mutta ravintola on suunnattu kaikille, kansallisuuteen katsomatta.

Remontti käynnistyy pian

Koskinen arvioi, että uuteen ravintolaan tulee asiakaspaikkoja sisälle noin 150 ja ulos noin 100. Perusasiat ovat hänen mukaansa kunnossa, mutta remonttiakin pitää tehdä.

– Tila on ennestään hyvin pidetty, ja tekniikka kunnossa. Sisustus pitää kuitenkin freesata, ja remontin alkuun päästään varmaan vielä tällä viikolla.

Ravintolan viihdetarjonta nojaa Koskisen mukaan vahvasti laadukkaisiin dj:hin, ja siksi paikkaan rakennetaan myös hyvä akustiikka.

Entä milloin on valmista?

– Huhtikuun alkuun pitäisi näillä näkymin saada auki, Sedu Koskinen arvelee.

Janne Leipijärvi

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa