Blogi

Markus Aho: Muotia Costa del Solilla

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

(Kuva. Kristian Kaarna)

Costa del Sol ei ole ainoastaan virttyneiden uimapukujen, lököttävien tekokuitushortsien ja urheilusandaalien luvattu maa. Massaturismin ylikansoittamien hiekkarantojen lähettyviltä löytyy oikea maailma.

Se on maailma, johon mahtuu kaiken kokoisia ja näköisiä ihmisiä. Siellä kuljetaan tiukoissa, hyvin istuvissa muotifarkuissa, klassisissa businessasuissa tai jopa ainoastaan mukavuutta korostavissa oloasuissa.

Kaikille on kaikkea. Tämä kaikki ei ole muotia. Muoti on meille ajanhermolla olevaa ulkoista ja sisäistä kauneutta. Se kuvastaa yhteiskuntamme tilaa ja elää sen rinnalla. Se tuo mukanaan uusia vaikutteita ja ajatuksia. Otamme ne vastaan, jos haluamme.

Muoti kuvastaa elämäntapaa ja sillä viestitään omia arvoja. Framestyle on oma käsitteemme elämästä. Se on klassista kauneutta yhdistettynä ennakkoluulottomiin ajatuksiin. Siihen lisätään annos luovaa hullutta realismin rajoissa. Se on katsetta tulevaisuuteen vahvan nykyhetken kautta.

Meille muoti moniulotteista. Se on visuaalisesti ja emotionaalisesti pitkäkestoista. Siinä yhdistetään laadukkaita materiaaleja, mutta hyödynnetään päivittäisiä fast fashion -elementtejä. Zara, Hennes & Mauritz sekä Massimo Tutti täydentävät Chanellia ja Luis Vuittonia.

Suunnittelulla ja visuaalisuudella on ensisijainen merkitys. Muoti on puhdasta. Puhtaat vaatteet ovat kaiken perusta.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Kauneus on katsojan silmissä. Itsenäisyyspäivänjuhlissamme vieraat olivat huoliteltuja, kauniisti puettuja ja hillittyjä. Iloisia ja kerrassaan ihania. Sisäinen ja ulkoinen kauneus oli laskeutunut Fuengirolan ylle.

Tätä kauneutta olemme saaneet jakaa myös koko Euroopalle. Framen muotikuvaukset ovat tuottaneet iltapukuloistoa kaikenlaisille naisille.

Costa del Sol on ainutlaatuinen muoti- ja PR-kuvauspaikka. Tulevaisuudessa myös enenevässä määrin lehti- ja katalogikuvauskohde. Varmasti parempi kuin Barcelona!

Markus Aho

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa