Viihde

Maija Hapuoja laulaa Chrisse Johanssonin tekstejä

Hapuoja ja Chrisse Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Maija Hapuoja ystävänsä Chrisse Johanssonin kanssa kukitettuna viime kevään konsertin jälkeen. Ympärillä säestäjät Kari Alajuuma ja Ari Kovero.

Laulaja/laulunopettaja Maija Hapuoja on asunut jo vuosia Aurinkorannikolla Mijasissa. Täällä hän on kehitellyt vanhan tuttunsa Chrisse Johanssonin kanssa ideaa herkästä kynttiläkonsertista, joka koostuu pelkästään Johanssonin sanoittamista lauluista. Nyt aika on kypsä. Oikeat säestäjätkin, Kari Alajuuma ja Ari Kovero, osuivat sopivasti kohdalle. Konsertin nimeksi valikoitui Tunteet.

-Tämä konsertti mennään sanojen ehdoilla. Usein ihmiset kuuntelevat vain rytmiä ja melodiaa ja sanojen merkitys jää vähemmälle huomiolle. Pyrin tällä konsertilla siihen, että ihmiset havahtuisivat kuuntelemaan myös näitä Chrissen hienoja tekstejä.

Hapuoja on sovittanut kappaleet aivan uudenlaisiksi. Esimerkiksi Vasten auringon siltaa kuullaan laulelma -tyyppisenä, Uneen aika vaipuu bossanovana ja Etsin kunnes löydän sun jazzahtavana versiona.

Tunnelma tulee olemaan hyvin tiivis ja kuulijat pääsevät varmasti omiin muistoihin näiden tulkintojen avulla. Illan teemana on rakkaus ja sen koko kirjo, suru, ilo, kyyneleet, kaipaus, kokemus, intohimo ja ennen kaikkea syvät tunteet.

Maija Hapuoja on suomalaisen laulumaailman yksi suurista. Ykköshitit puuttuvat, mutta hänen ääntään on kuultu tuhansilla tutuilla raidoilla taustalaulajana. Jazzin puolella Hapuoja on tehnyt Heikki Sarmannon musiikkia tutuksi ympäri maailman. Hän on toiminut laulunopettajana lukuisille suomalaistähdille Jari Sillanpäästä lähtien.

Maija Hapuojan Tunteet -konsertti sai ensi-iltansa viime maaliskuussa. Se oli silloin loppuunmyyty samoin kuin konsertin uusinta vappuaattona. Nyt tämä hieno konsertti on mahdollisuus kokea Kukossa lauantaina 16.10. Liput maksavat ennakkoon 15€, varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] .

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Jo on aikakin

Espanjassa käyttökelpoista ruokaa menee yli 1.3 miljoonaa tonnia vuodessa kaatopaikalle. Nyt...

Paratiisista

Ylen ja espanjalaisen Mediapro-yhtiön yhteistuotantona toteutetun Paratiisi -tv-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset...

Yksin!

Minulta silloin tällöin kysytään, olenko tosiaan ihan yksin, ilman puolisoa. Kysymys...

Viikon kysymys

Kaipaatko kättelyä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa