Lisää poliiseja Aurinkorannikolle turistien turvaksi

Elokuussa Aurinkorannikon rannat täyttyvät turisteista. Malagan provinssi on kesäksi palkannut lisää poliiseja matkailijoiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Malagan provinssi on vahvistanut poliisivoimiaan kuumimman turistikauden ajaksi. Tarkoituksena on taata lomanviettäjien turvallisuus.

Malagan viranomaiset ovat palkanneet lisää poliiseja Aurinkorannikolle kesäkaudeksi. 190 määräaikaisesti kansallisen poliisin palveluksessa työskentelevää poliisiviranomaista aloitti työnsä viime perjantaina. Espanjan poliisin tueksi saapuu lisäksi ranskalaisia ja saksalaisia poliiseja.

Viranomaiset painottavat, että kyseessä ei ole hätätila, vaan pelkästään ennakoivat, turistien turvallisuuden maksimointiin tähtäävät toimet. Kapasiteettia arvellaan olevan nyt tarpeeksi varmistamaan näinä päivinä alueelle saapuvien turistien turvallinen lomailu.

Kansallisen poliisin toiminnan painopiste Aurinkorannikolla tulee olemaan suurissa tapahtumissa normaalin valvonnan lisäksi.

Elokuu on Aurinkorannikolla perinteisesti vilkkain turistikausi, sillä silloin espanjalaisetkin saapuvat maan pohjoisemmista osista viettämään rantaelämää.

Malagan viranomaiset toteavat, että matkailijoiden turvallisuuteen panostetaan ympäri vuoden, mutta vilkkaimmalla kaudella valvotaan tavallistakin tarkemmin muun muassa rantoja, hotelleja, kaupunkien keskustoja ja ostoskeskuksia, rautatie- ja linja-autoasemia, satamaa, lentokenttää sekä muita keskeisiä kohteita.

Lähde: Sur

Mitä mieltä olit kirjoituksesta?
  • Erinomainen (32)
  • Mielenkiintoinen (9)
  • Hyödyllinen (5)
  • Tylsä (1)
  • Vanha uutinen (1)