Heittäytyvät sambanaiset

 

Viime viikonloppuna Aurinkorannikon suomalaisyhteisö näytti jälleen kerran voimansa. Costan sambanaiset oli porukka, joka loi tyhjästä jotain ennen kokematonta ja hienoa. Fuengirolassa järjestettiin historian ensimmäiset suomalaiset sambakarnevaalit.

Erityinen kiitos täytyy antaa sille vahvalle naisjoukolle, joka lähti pyyteettömästi toteuttamaan tapahtumaa. Kukkis Rajalinin johdolla Costan sambanaiset valmisteli kahden päivän karnevaalin vailla vertaa. Kaikki juhlaan liittyvä oli sambanaisten suunnittelemaa. Ohjelma, esiintymisasut, somistus ja ruoka ideoitiin sambatreenien yhteydessä.

Hienointa koko hommassa oli sambanaisten heittäytyminen. Syksystä asti tanssia ja kuvioita oli harjoiteltu, karnevaalit oli kruunu sille työlle. Mukana oli tavallisia suomalaisnaisia, jotka eivät olleet juuri koskaan esiintyneet missään. Nyt he villitsivät yleisöä eksoottisissa vaatteissa kaikkensa antaen. Kuinka vapautuneilta ja onnellisilta naiset tanssiessaan näyttivätkään.

Costan sambanaisissa on mukana myös paljon tanssia harrastaneita. He pääsivät loistamaan soolonumeroillaan sekä bateriaryhmän että Silen Bandin säestämänä. Upeita esityksiä.

Suurimman työn koko juhlaan teki jo edellä mainittu Kukkis Rajalin. Juhlan organisoinnin lisäksi hänen tanssi- ja laulunumeronsa olivat ylivertaisia. Jos jälleensyntyminen pitää paikkansa, edellisessä elämässään Rajalin on ollut brasilialainen.

Samba Aurinkorannikolla ei lopu yksiin karnevaaleihin. Vastaavia juhlia koetaan jatkossakin. Costan sambanaiset suunnittelee myös muita esiintymisiä ja tapahtumia. Jos kiinnostaa, sambanaiset ottavat mieluusti joukkoonsa uusia innokkaita harrastajia.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mistä tulee maailman parhaat viinit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...